Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ο νέος γενικός αρχηγός του ΠΥΡΣΟΥ Γρεβενών, ο πεζόδρομος Γρεβενών, οι καφετέριες και οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Πυρσού

ΠΥΡΣΟΣ. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΥΡΣΟΥ υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη, άλλωστε την Κυριακή δεν υπάρχει πρωτάθλημα λόγω της αναβολής από την διοργανώτρια αρχή για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού στον αγώνα με τον Ηρόδοτο. Αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν και όλοι  οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΥΡΣΟΣ αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο στο ΔΑΚ και η νίκη είναι μονόδρομος με ότι άλλο αποτέλεσμα στην ομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας για την ομάδα του Πρωτέα. Προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Πρωτέας αντιμετώπισε την ομάδα της Πτολεμαϊδας την οποία κέρδισε με 69-45. Το επόμενο φιλικό είναι την Κυριακή στην Καστοριά στις 6.00 μ.μ. με την τοπική ομάδα. Ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες της κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

 

 

Σε φιλικό παιχνίδι προχθές Δευτέρα , ο Πυρσός επιβλήθηκε νε σκορ 4-0 του ΑΟ Σειρήνας. Ο  τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του νομού μας αγωνίζονται σε ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης , τώρα τι τους ελκύει ουδείς γνωρίζει , μάλλον πάνε για το πεντακοσάρικο τον χρόνο που σπαταλούν τελικά στις  βενζίνες. Δεν τα υπολογίζουν όλα!

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής και οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου είναι διαλυμένες εδώ και καιρό, πρέπει να το δει το θέμα η νέα δημοτική αρχή.

Αρκετά τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή με τους αθλητικούς χώρους , γήπεδο τένις , κολυμβητήριο- γυμναστήριο, ΔΑΚ, με καλή θέληση  και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, μπορεί να δοθεί λύση παρά το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Άλλωστε ο κ. Δασταμάνης είναι λάτρης του αθλητισμού και το έχει πάρει προσωπικά το θέμα.

Φήμες ακούγονται ότι προτάθηκε στον Κώστα Βλάχο να αναλάβει γενικός αρχηγός στην ομάδα του Πυρσού. Ο Κώστας Βλάχος έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να αναδειχτεί ένας τέλειος γενικός αρχηγός, όλοι για να γνωρίζουμε την προσφορά του Κώστα Βλάχου στο ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνον, πρόκειται για έναν παράγοντα με έντονη προσωπικότητα.

Αλήθεια τι γίνεται με τις εργατικές κατοικίες, κατά διαστήματα ακούμε διάφορες ανακοινώσεις των φορέων του νομού μας, μάλλον κοροϊδεύουν τους κατόχους. Ήδη τα σπίτια  έχουν πάθει ανυπολόγιστες ζημιές, αλλά κανενός αυτί δεν ιδρώνει.

Θερίζει ο καταρροϊκός πυρετός τα κοπάδια των κτηνοτρόφων του νομού μας, οι υπεύθυνοι πρέπει να αποζημιώσουν τους κτηνοτρόφους διότι έχουν πάθει ανυπολόγοστη ζημιά, με μεγάλες απώλειες του ζωικού τους κεφαλαίου.

Ελπίζουμε να μπει μία σειρά από το Δήμο στο πεζόδρομο, όπου οι ιδιοκτήτες των καφετεριών το έχουν παρακάνει, αρκετές φορές δε μπορούν να περάσουν οι γονείς με τα καρότσια των παιδιών τους.

Επίσης αν συμβεί αν και το απευχόμαστε κάποια πυρκαγιά σε κάποιο σπίτι στον πεζόδρομο, ας μας πούνε από πού θα περάσει το πυροσβεστικό όχημα.

Πρέπει ο Δήμος που είναι υπεύθυνος να το δει αυτό το θέμα. Επίσης με το κάπνισμα βλέπουμε ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος, αντί για τασάκια οι υπεύθυνοι των καφετεριών έχουν φλιτζάνια του καφέ.

Τους δημοσιογράφους εκτός Γρεβενών ενημερώνει πρώτα η διοίκηση του Πυρσού αν έχει κάποια εξαιρετική είδηση.

Τώρα γιατί το κάνει αυτό η διοίκηση ουδείς γνωρίζει, όταν όμως θέλει να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, απευθύνεται στα τοπικά κανάλια.

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι το κομμάτι της ενημέρωσης το χειρίζεται ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιωτόπουλος.

Σε μικροεπέμβαση στο μάτι υπεβλήθηκε πριν λίγες μέρες ο καταξιωμένος προπονητής Γιώργος Βαζάκας σε κλινική των Αθηνών. Η στήλη του εύχεται περαστικά.

Ο Βαζάκας Γιώργος εδώ και ενάμισι χρόνο είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αχαρναϊκού, όπου από την ημέρα που ανέλαβε έχει ανοδική πορεία.

Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Πυρσού για το ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους. Άποψή μας είναι ότι η διοίκηση των πρασίνων τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι εντάξει στις πληρωμές.

Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε το οικονομικό πρόβλημα που απασχολέι όλους τους Έλληνες, εξάλλου αρκετές ομάδες έχουν τους παίκτες έξι και οκτώ μήνες απλήρωτους.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές όπως γράψαμε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπακού Δημήτρης Σιόβας, ο λόγος της επίσκεψής του ήταν να δει τον αγαπημένο του γιατρό και τέως Δήμαρχο Σιόβα, γνωστή άλλωστε η αγάπη που τρέφει για το θείο του.

Θείο δώρο είχε αποκαλέσει παλιότερα ο υπουργός Οικονομικών, επί πρωθυπουργίας κ.Καραμανλή, κ. Φώλιας την έλευση του Δημήτρη Παπαϊωάννου στον προεδρικό θώκο του ΠΥΡΣΟΥ, δυστυχώς όμως τον έκαναν να αποχωρήσει στεναχωρημένος.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ