Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Οι Μαϊμουδιές με τα εισιτήρια και το ταρτάν στο ΔΑΚ Γρεβενών

Στην Βουλγαρία θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος, ο λόγος είναι ότι εκεί αγωνίζεται η Εθνική ομάδα  νέων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου νέων.

 

Όπου γενικός αρχηγός της ομάδα νέων είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ εδώ και αρκετά χρόνια αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη της ΕΠΣ και του Προέδρου Γιώργου Σαρρή στο πρόσωπο του κ. Κοσματόπουλου.

 

Στην Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Ωαραιοκάστρου αγωνίζεται η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου, έτσι μετά την προχθεσινή ήττα σοκ στο κλειστό γυμναστήριο από την ομάδα της Ανατόλιας, η ομάδα των Γρεβενών θα ψάξει την νίκη ώστε να ρεφάρει την ήττα.

 

Έντονος προβληματισμός υπάρχει για το που θα αγωνίζεται η ομάδα του Πυρσού μόλις ξεκινήσουν τα έργα στο ΔΑΚ γι την τοποθέτηση ταρτάν.

 

Ένα έργο όνειρο ζωής για την Γρεβενιώτικη νεολαία που επιτέλους αποκτά σάρκα και οστά και όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή ώστε να ολοκληρωθεί.

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πατσιούρη μας τόνισε ότι ο Πυρσός βρίσκεται κοντά σε δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη εντύπωση.

 

Στη γειτονική  Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του Πρωτέα με μοναδικό στόχο την νίκη που θα κάνει τον Πρωτέα να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Θέμα δημιουργήθηκε στην Λάρισα με τα εισιτήρια  του αγώνα Λάρισας- Πυρσού τα οποία δεν ήταν τα ενδεδειγμένα, αυτό ανέφερε προχθές η εφημερίδα Ελευθερία στο πρωτοσέλιδό της.

 

Συντάκτης της εφημερίδας απευθύνθηκε στον Πρόεδρο κ. Πλεξίδα ο οποίος απάντησε ‘’ας έρθει να κάνει έλεγχο το ΣΔΟΕ’’.

 

Εμείς τονίζουμε ότι παλαιότερα επί Προεδρίας Πλεξίδα στα Τρίκαλα πάλι δημιουργήθηκε θέμα με τα εισιτήρια, εμείς ρωτάμε οι  διοικούντες του Πυρσού δεν το αντιλήφθηκαν;

 

Οι υψηλές προσδοκίες και τα ανεκπλήρωτα όνειρα οδηγούν πολλές φορές τους γονείς σε ακραίες και τραυματικές συμπεριφορές για τα παιδιά τους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

Στα κολυμβητήρια οι πιεστικοί γονείς κρατούν χρονόμετρα και μετρούν τις επιδώσεις των παιδιών τους οι ίδιοι παρεμβαίνουν και κατά την διάρκεια της προπόνησης, πάμε με ένταση 70% λέει ο προπονητής, δώστα όλα 100%  ζητούν εκείνοι από την εξέδρα.

 

Σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Κ-15  Θεόδωρο Ελευθεριάδη ειδικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει υπερβολική πίεση στα παιδιά και οι γονείς πιστεύουν ότι οι γιοί τους θα γίνουν Μέσι.

 

Το φαινόμενο αυτό δεν μπορούσε φυσικά να λείπει και από το Νομό μας όπου κατά καιρούς οι γονείς αναλαμβάνουν ρόλο προπονητή αγνοώντας τον επίσημο προπονητή, φυσικά πάντα από την εξέδρα.

 

Ακόμη μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Καλαμαριάς η οποία κέρδισε στον Τύρναβο στην έδρα του με τον Άκη Γεωργίου να είναι ο καλύτερος παίκτης σύμφωνα με τον Ανδρέα Παντζιαρά.

 

Ηρεμία επικρατεί από άποψη δημόσιας τάξης και ασφάλειας τον τελευταίο καιρό στο νομό μας πράγμα που δείχνει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις του τόπου μας υπό την καθοδήγηση πάντα  του ικανότατου Γρεβενιώτη διευθυντή κ. Νταλέτσιο Κωνσταντίνο λειτουργούν άψογα και παρέχει στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αγαθό, την ασφάλεια.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χασιώτη ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την Καστοριά στην Καστοριά με  τον Πρωτέα να επιδιώκει την δεύτερη νίκη στην σειρά. Η ψυχολογία στα ύψη για την Γρεβενιώτικη ομάδα η οποία προέρχεται από την νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Μακάμπι.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής

 

Πυρσός – Θεσπρωτός την Κυριακή στις 3.00

Τον Θεσπρωτό  αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πυρσός στο ΔΑΚ και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο ώστε να ξεχάσει την βαριά ήττα από την Λάρισα. Οι προπονήσεις των πρασίνων είναι εντατικές και υπό τις οδηγίες του τεχνικού Σωτήρη Μαυροδήμου ο οποίος δεν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πρασίνους οι οποίοι θα ματώσουν στην κυριολεξία ώστε να της πετύχουν. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Γκέτσιου λέγοντας: ‘’έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στην Λάρισα και εστιάζουμε την προσοχή μας στο Κυριακάτικο ματς με τον Θεσπρωτό, καλούμε επίσης τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό μας σε ακόμη ένα παιχνίδι και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο τρίποντο’’ . Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα απών θα είναι από το Κυριακάτικο ματς ο τιμωρημένος Κοτσατίσογλου ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Τζερεμές ο οποίος ήταν τιμωρημένος.

Κ.Μ

 

Το πρόγραμμα

Πυρσός- Θεσπρωτικός

Τσαριτσάνη- Λάρισα

Κάστορας- Καμβουνιακός

Κοζάνη- Καμβουνιακός

Πρέβεζα- Όλυμπος Κέρκυρας

Θεσπρωτικός – Καστοριά

Κρανούλα- Κορδελιό

Πεντάλοφος- Τυλικράτης

Πρόγραμμα της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α ΤΟΠΙΚΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ  09/11/2013

  ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

  ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

  ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

 
  ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

                                  ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2013

  ΝΕΟΧΩΡΙ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

 

Β ΤΟΠΙΚΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/11/2013

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

                             ΚΥΡΙΑΚΗ  10/11/2013

  Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ

  Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ