Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: οι λεζάντες με ξένα χρήματα, η Δημοτική αρχή και ο διαλυμένος Πυρσός

Τις καλύτερες στιγμές της έναρξής του διανύει ο γυμναστικός σύλλογος στον στίβο, οι πανελλήνιες νίκες διαδέχονται η μία την άλλη από τις αθλήτριες και τους αθλητές, δείγμα της επαγγελματικής νοοτροπίας που διακατέχει τον στίβο. Τα εύσημα σε όσους συνέβαλαν και συμβάλουν σε αυτές τις επιτυχίες, με το μεγαλύτερο μερίδιο να ανήκει στους αθλητές και αθλήτριες.

 

Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε την οικονομική κρίση στη χώρα μας, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οικονομικοί αιμοδότες στο ποδόσφαιρο.

 

Όλοι το παίζουν παράγοντες με κρατική χορηγία και τώρα με την κρίση όπου φύγει- φύγει. Κύριοι οι τζάμπα μάγκες τελειώσανε οι λεζάντες με ξένα χρήματα αποτελούν παρελθόν.

 

Τα Γρεβενά επισκέφθηκαν προχθές άνθρωποι της ομοσπονδίας κολύμβησης όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του κολυμβητικού συλλόγου Μεγαλέξανδρος Σάκη Παπανικολάου και με την Δημοτική αρχή.

 

Εστία μόλυνσης αποτελεί το σιντριβάνι στο χωριό Κοκκινιά, δεν το βλέπουν οι υπεύθυνοι του Δήμου ώστε να το συντηρήσουν; Τι κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τα γύρω χωριά;

 

Κάτι πρέπει να κάνει η Δημοτική αρχή στο δρόμο κάτω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, δεν υπάρχει καν φωτισμός και πρέπει να αναφέρουμε ότι μικρά παιδιά παίζουν αμέριμνα ή οδηγούν τα ποδήλατά τους.

 

Με τον προκάτοχό του τα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης διότι δεν του παρέδωσε λίστες προς μετακίνηση υπαλλήλων. Ο Κυριάκος θα βρει μπροστά του περί τις 7.000 άτομα τα οποία είναι οι περίφημοι Αγροφύλακες που τους μετονόμασαν σε αστυνομικούς περιβάλλοντος,  δεν μπόρεσε να τους προσλάβει ο μπαμπάς Μητσοτάκης το 93, τον έριξε ο Σαμαράς, τους προσέλαβε μετά ο Πολύδωρας ως υπουργός Δημόσιας τάξης επί Καραμανλή.

 

Έχει αρκετή δουλειά ακόμη να κάνει η τρόικα στην Ελλάδα από τις παρανομίες που συμβαίνουν, πρώην κτηνοτρόφοι παρότι  έχουν πουλήσει τα αιγοπρόβατά τους εδώ και δέκα χρόνια συνεχίζουν να καρπώνονται τις επιδοτήσεις, αν είναι δυνατόν.

 

Παρότι η κρίση μαστίζει τη χώρα οι ιδιοκτήτες καφετεριών  συνεχίζουν τις υπερβολικές τιμές, στην πόλη μας, τρία ευρώ στοιχίζει ο καφές στις κεντρικές καφετέριες, δύο ευρώ ο καφές στην Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη με θέα τον Θερμαϊκό.

 

Ο Αρετόπουλος διαιτητής της ΕΠΣ Τρικάλων και ο Θάνος Δημήτρης της ΕΠΣ Γρεβενών είναι οι διαιτητές που έδειξαν τις περισσότερες φορές την άσπρη βούλα στην αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε στην σούπερ λίγκα και οι δύο καταλόγισαν από έξι πέναλτι ο καθένας.

 

Στις κάρτες τόσο στις κίτρινες όσοι και στις κόκκινες πρωταθλητής είναι  ο Τάσος Κάκος με 116 κίτρινες και 15 κόκκινες.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αρετόπουλος και ο Θάνος θα γίνουν διεθνείς, άλλωστε και  οι δύο είναι διαιτητές υψηλής ευκρίνειας  και χαίρουν της εμπιστοσύνης της ΚΕΔ.

 

Συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγε μέρες στο σούπερ 28 ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Μενέλαος Παπαϊωάννου, τόνισε ότι η μόνη λύση για τον Πυρσό είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

 

Έκδηλη είναι η ανησυχία των φιλάθλων του Πυρσού για το μέλλον της αγαπημένης  τους ομάδας, καθημερινά μέχρι στιγμής όλα είναι θολά και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Πραγματικό στολίδι το γήπεδο 5Χ5 της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών, καθημερινά οι συμπολίτες μας το απολαμβάνουν.

Άλλωστε η ΕΠΣ προσαρμόστηκε στις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας και έριξε κι΄ άλλο την τιμή ώστε να είναι προσιτό στο Γρεβενιώτική νεολαία, στους φοιτητές και σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

 

Ο Χλοοτάπητας είναι σε άριστη κατάσταση, πέμπτης γενιάς και άριστα συντηρημένος και το κυριότερο το γήπεδο προσβάσιμο από την πόλη.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ