Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Κάτω από αντίξοες συνθήκες για ακόμη μία χρονιά οι προπονήσεις στο ΔΑΚ Γρεβενών

Επιτέλους πήρε μετάθεση για το στρατόπεδο Γρεβενών  ο Καραγκούνης, ένας ποδοσφαιριστής πολυεργαλείο για κάθε  προπονητή, ο Πυρσός στερήθηκε των υπηρεσιών του, τον καιρό που απουσίαζε υπηρετούσε στο Μαυροδένδρι.

 

Τελειώνει  σε λίγες μέρες και ο Δεκέμβριος και φυσικά το 2013 και   το ταρτάν ακόμη δε τοποθετήθηκε στο ΔΑΚ, εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης του ταρτάν κοντά στο Πάσχα.

 

Έτσι οι αθλητές και αθλήτριες στίβου των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας θα διεξάγουν τις προπονήσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες για ακόμη μία χρονιά.

 

Επιτυχημένη ήταν η διαιτησία του Θάνου Δημήτρη στο παιχνίδι Πανιωνίου- Ξάνθης, ένας διαιτητής που κοσμεί την σούπερ λίγκα.

 

Με δώδεκα τέρματα φιλοδώρησε η ομάδα Γρεβενά Αεράτα την άτυχη ομάδα του Κεραυνού Μεγάρου. Άπαιχτη λοιπόν είναι η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Όλα  λειτουργούν  σε επαγγελματικά πρότυπα στην ομάδα Γρεβενά Αεράτα με προπονητή και γυμναστή, άλλωστε φάνηκε η δουλειά όταν το καλοκαίρι ο Ντινόπουλος πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Ποντινή- Έλατος 7-8. Αγγλικό σκορ με δεκαπέντε τέρματα, τυχεροί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ποντινής.

 

Ακόμη μία νίκη για την ομάδα μπάσκετ Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, προχθές κέρδισε στην Φλώρινα την ομάδα του Ατραπού.

 

Με την νίκη αυτήν η φιλόδοξη ομάδα του Αγίου Γεωργίου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Εντυπωσιακός σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕ Τυρνάβου  ήταν ο Άκης Γεωργίου, σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα για όσκαρ και συμμετείχε και  στα υπόλοιπα που σημείωσε ο Τύρναβος κόντρα στην Καβάλα την οποία επιβλήθηκε με 4-2.

 

Γυναίκα διαιτητής προχθές στην αναμέτρηση Πυρσού- Κάστωρ, ομολογημένος τα πήγε θαυμάσια, πάντα κοντά στις φάσεις, αυστηρή όπου χρειαζότανε , με λίγα λόγια απένειμε δικαιοσύνη.

 

Λιγοστοί οι φίλαθλοι στις κερκίδες του ΔΑΚ, άλλωστε το δριμύ ψύχος που επικρατούσε τους απέτρεψε  να βρεθούν στο γήπεδο στερώντας έτσι στους ποδοσφαιριστές τη βοήθειά τους.

 

Παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πυρσού ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης ο οποίος ένας έφυγε στεναχωρημένος από ένα ακόμη παιχνίδι.

 

Ακατάλληλος ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ  στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού- Κάστωρ, στερώντας έτσι την νίκη από την ομάδα των πρασίνων που στάθηκε άτυχος σε αρκετές φάσεις.

 

Καλεσμένοι  στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί προχθές την Κυριακή ήταν ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Χρήστος Χαντές,  ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού Σάββας Κυριακίδης και οι ποδοσφαιριστές τους Άρη Μηλιάς Γιαγκόζογλου και Βλάχος Παναγιώτης.

 

Οι καλεσμένοι αναφέρθηκαν για τις ομάδες τους, για τα όνειρά και τις φιλοδοξίες τους και φυσικά έχει εξέθεσαν και τα παράπονά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  ομάδες τους.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του  Άρη Μηλιάς για την διαιτησία στον αγώνα με την Κοκκινιά.

 

Ήττα σοκ για την ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας όπου ηττήθηκε από τον Αστέρα Λάρισας. Στην ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την προχθεσινή εμφάνιση και ψάχνουν να βοούν λύσεις.

 

Αντίθετα στις νίκες επανήλθε μετά από τέσσερις αγωνιστικές περίπου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου όπου επικράτησε στα Γιάννενα της τοπικής ομάδα μας 3-1 σετ.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ