Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η τοποθέτηση αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γρεβενών, οι πανελλήνιοι αγώνες στίβου και η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Γρεβενών

Στους πανελλήνιους αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στο στάδιο ΟΑΚΑ , θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Βασιλική Ζωγράφου στα 800 μέτρα, η Κυριακή Μάρκου στα 1500 μέτρα και η Ιωάννα Ζιάκα της Γυμναστικής Ένωσης στο ύψος.

Η στήλη της εύχεται καλή επιτυχία , στους δύσκολους αυτούς  πανελλήνιους αγώνες και μόνον η συμμετοχή τους προσδίδει ότι πρόκειται για αθλήτριες με λαμπρό μέλλον και παράδειγμα προς μίμηση για τα υπόλοιπα παιδιά.

Στην Σούπερ Λίγκα παρέμεινε η ομάδα της Βέροιας όπου προπονητής είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης , πρώην προπονητής του Πυρσού . Αδιαμφισβήτητα η Βέροια της άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία.

Την ήττα γνώρισε προχθές η προπαιδική ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών στην Καστοριά όπου ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς με σκορ 5-1

Με την ήττα αυτήν η προπαιδική ομάδα της Ένωσης μας   έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη και αυτό το γνωρίζουν οι προπονητές Μωυσιάδης και Μήττας.

Στο ΔΑΚ βρεθήκαμε προχθές , όπου προπονούνται περίπου 50 μικρά παιδιά του στίβου, πάντα σε αντίξοες συνθήκες , δηλαδή χωρίς ταρτάν . Ποιος λοιπόν θα πει στους μικρούς αυτούς αθλητές για τα λάθη των τοπικών φορέων;

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γρεβενών . Επιτέλους ένα όνειρο των Γρεβενιωτών πήρε σάρκα και οστά και έτσι οι συμπολίτες μας δεν θα μεταβαίνουν στην Κοζάνη και σε άλλες πόλεις για αξονική τομογραφία.

Τα εύσημα λοιπόν, στον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο, ο οποίος με γρήγορες διαδικασίες τοποθέτησε τον αξονικό τομογράφο.

Ο Αξονικός τομογράφος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από τον πρώην διοικητή κ. Γαβρίδη, και φυσικά υλοποιήθηκε η τοποθέτηση του από τον Κυριάκο Σημαδόπουλο , ο οποίος δίνει πραγματικά μάχη για τα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Στην Ουκρανία βρίσκεται από προχθές Δευτέρα με την Εθνική ομάδα νέων όπου είναι γενικός αρχηγός ο Γιώργος Κοσματόπουλος για σειρά φιλικών παιχνιδιών με το αντίστοιχο συγκρότημα της Εθνικής Ουκρανίας.

Βασικός αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακού – Πανιώνιος που έληξε 2-1, ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιόβας ο οποίος στον πρώτο του χρόνο  στον Ολυμπιακό τα πήγε θαυμάσια.

Στην Τουρκία και στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναντόλου  Εφές – Ολυμπιακού, προσκεκλημένοι του Κώστα Παπανικολάου οι παλιού συμπαίκτες του στον Πρωτέα Χασιώτης Γιάννης και Πενλίδης Λάζαρος.

Και οι δύο έμειναν εντυπωσιασμένοι από την  ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Αναντόλου αλλά έφυγαν όμως στενοχωρημένοι από την ήττα του Ολυμπιακού όπου ως γνωστόν ηττήθηκε στην εκπνοή του αγώνα και στον πόντο.

Μεγάλη η προσφορά του Αλκη Καραμήτρου στο ποδόσφαιρο του νομού μας, αγωνίστηκε στον Πυρσό, Μέγα Αλέξανδρο όπου τον διέκρινε η μαχητικότητα , η ευχέρεια στο σκοράρισμα και το καθαρό παιχνίδι . Επίσης ήταν γενικός αρχηγός στον Πυρσό στην Γ Εθνική.

Ο Αλκης Καραμήτρος ήταν για τέσσερα χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος, επί Νομαρχίας Πέτσα, όπου τον διέκρινε το ήθος και η εντιμότητα .Δάσκαλος στο επάγγελμα ο Αλκης Καραμήτρος μόνο θετικά σχόλια θα ακούσεις από γονείς και όλους εκείνους που ήταν μαθητές του.

Δεν μπόρεσε να πετύχει το τρίποντο ο Απόλλων Καλαμαριάς στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου έληξε 0-0, ο Ανδρέας Παντζιαράς προσπαθεί να βρει λύσεις για το επόμενο παιχνίδι.

Από χθες τέθηκε σε λειτουργία η μικρή πισίνα στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας και αύριο θα είναι έτοιμη και η μεγάλη πισίνα.

Θετική η ενέργεια της δημοτικής αρχής για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου έστω και αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή. Έτσι οι μικροί αθλητές του κολυμβητικού συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν τις προπονήσεις τους που στερηθήκαν τόσο καιρό.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ