Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η σχολή Αστυνομίας, οι εργατικές κατοικίες και η γέφυρα του Πόρου

Διαιτητής στον χθεσινό αγώνα μπαράζ Ξάνθης – Παναθηναϊκός ήταν ο Θάνος Δημήτρης της ΕΠΣ Γρεβενών.

Αυτό δείχνει ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη της ΚΕΔ στις ικανότητες του διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών . Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας, το καλοκαίρι ο Θάνος αναμένεται να χρηστεί διεθνής.

Ας το βλέπουν αυτό ορισμένοι παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών που αμφισβητούν τις διαιτητικές ικανότητες    του Θάνου Δημήτρη.

Εδώ και δεκαπέντε μέρες ξεκίνησε η λειτουργία του κολυμβητηρίου , ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και πληθώρα εγγραφών  μικρών παιδιών στον κολυμβητικό σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο.

Όλοι γνωρίζουμε την πολύ καλή και επιστημονική δουλειά που γίνεται στον κολυμβητικό σύλλογο από εξειδικευμένους προπονητές , άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τις πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του Μέγα Αλέξανδρου.

Στην Κατερίνη βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος όπυ συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΣ Κατερίνης κ. Ντούνο.

Ενώ σε γειτονικούς νομούς δεν έχουν γήπεδα να αγωνιστούν οι ομάδες , στον νομό μας έχουμε υπεράριθμα γήπεδα.

Τώρα για το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν , ας το δούνε οι υπεύθυνοι , ήδη τα γήπεδα Ιτέας, Μηλιάς, Αγίου Γεωργίου, Τρικοκκιάς δεν χρησιμοποιούνται . Εμείς ρωτάμε ότι και εδώ δαπανήθηκαν  τσάμπα  χρήματα , χωρίς προγραμματισμό , αλλά αυτά κάνουν οι κάθε λογής παράγοντες του κάθε πολιτευτή και όχι μόνον.

Μην πάμε μακριά ,  δεν μπορούσανε να αγωνιστούν οι ομάδες των Αγίων Θεοδώρων και ΠΑΟ Φελλίου σε ένα γήπεδο ή μήπως κάνουν τις πολλές προπονήσεις και καταπονείται ο αγωνιστικός  χώρος.

Αλλά θα πεις στην Ελλάδα ζούμε , κτίστηκε κτίριο ώστε να στεγαστεί η σχολή  Αστυνομίας και καταργήθηκε, που είναι οι εργατικές κατοικίες , επίσης η διεύθυνση της Αστυνομίας , η Εφορία , θα μπορούσαν να στεγαστούν στο ΚΕΓΕ  ή στο κτιριακό συγκρότημα της Περιφερειακής  Ενότητας.

Εκεί όπου ένας υπάλληλος έχει μόνος του ένα γραφείο….. αυτό βλέπει η τρόικα και τρελαίνεται . Σπαταλούνται έτσι χρήματα τσάμπα και μετά κόβουν τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Παράπονα ακούμε από τους ασθενείς του ΙΚΑ , στα απογευματινά ιατρεία. Στις δύο είναι κανονικά να έρθει ο γιατρός και εμφανίζεται στις 4 ή ακόμα και στις 5 η ώρα.

Έτσι οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μήπως πρέπει να κατανεμηθούν σωστά οι υπεράριθμες νοσοκόμες στο ΙΚΑ, δεκαεπτά τον αριθμό.

Ελπίζουμε τώρα που θα γίνει η τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα στο ΔΑΚ, το γήπεδο να ανοίγει και το Σαββατοκύριακο, ώστε οι9 συμπολίτες μας και οι αθλητές να απολαμβάνουν όπως στην Κοζάνη και το Αργος, το τζόκιν ή τον περίπατο τους.

Μας ρωτούν κάτοικοι  της περιοχής Βεντζίων τι γίνεται με την γέφυρα στον Πόρο, ρωτήσαμε τους υπεύθυνους και μας τόνισαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , εμείς όμως λέμε ότι υπάρχει.

Έφυγε  χθες από την ζωή σε ηλικία 56 ετών ο συμπατριώτης μας Καραμήτρος Γιώργος χτυπημένος  από την  επάρατο νόσο , αδελφός του Άλκη Καραμήτρου . Η στήλη εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους , και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Γράψαμε προηγουμένως για την λειτουργία του κολυμβητηρίου , υπάρχουν ώρες για το κοινό όπου οι συμπολίτες μας     μπορούν να απολαύσουν τις ευεργετικές ικανότητες της κολύμβησης.

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ