Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η ομάδα΄΄φάντασμα΄΄, οι επιδοτήσεις και το … κυνοκομείο

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης ο οποίος αποχώρησε λόγο ότι  υπήρχε πρόβλημα στο οικονομικό.

 

Πληροφορίες μας όμως αναφέρουν τις προηγούμενες ημέρες ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές ζητούσαν την απομάκρυνση του Μιχάλη Μαυρίδη.

 

Παρελθόν επίσης αποτελεί και ο Στέλιος Τζερεμές ο οποίος αποχώρησε λόγω του ότι  η διοίκηση δεν ήταν εντάξει στο οικονομικό κομμάτι και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει σε ομάδα της Κοζάνης.

 

Μάχη ουραγών αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή στο  ΔΑΚ ανάμεσα στον Πυρσό και στα Λυεκάδια, ελπίζουμε ότι οι πράσινοι την δέκατη αγωνιστική να πατύχουν την πρώτη τους νίκη.

 

Με νίκη του Πυρσού θα αλλάξουν πολλά στον Πυρσό , υποσχέθηκε ο Δημήτρης Πατσιούρης αλλά δεν μας είπε τι θα αλλάξει, μάλλον ο Πατσιούρης παίζει με τον πόνο των φιλάθλων.

 

Πάνε λοιπόν οι εποχές ο Πυρσός είχε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα, τώρα την ομάδα των πρασίνων την έχουν κάνει σάκο του μποξ στις υπόλοιπες ομάδες.

 

Μία ομάδα φάντασμα, μία ομάδα χωρίς ταλέντο, μία ομάδα χωρίς φιλοδοξίες και όνειρα με τους εναπομείναντες παίκτες να διαθέτουν κακή ψυχολογία.

 

Έξι παίκτες υποσχέθηκε ότι θα εντάξει στο ρόστερ ο Δημήτρης Πατσιούρης, που θα τους βρει όμως ; Ίδωμεν.

 

Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων μετά την διακοπή της προηγούμενης αγωνιστικής λόγο του καιρού.

 

Έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Α΄  κατηγορία όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΓΟ Δήμητρας και την πρωτοπόρο ΑΕΠ Βατολάκου, με την Δήμητρα να αναζητά την νίκη και με την ΑΕΠ να θέλει το τρίποντο ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα.

 

Στην Σιάτιστα αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του Πρωτέα όπου επιζητά την νίκη ώστε να ρεφάρει την προχθεσινή ήττα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας από την Καστοριά.

Στην πόλη μας και στην γενέτειρά του θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου θα συναντηθεί με τους φίλους του.

 

Ελπίσουμε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος να βοηθήσει τον αθλητισμό του νομού μας και πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα.

 

Κάτι όμως πρέπει να κάνουν οι φορείς της πόλης μας, επίσης με την πρώτη ομάδα του νομού μας τον Πυρσό, άλλωστε στον αγιασμό έδωσαν υποσχέσεις.

 

Ευτυχώς δεν έγινε η σπορά του γηπέδου του Ταξιάρχη και έτσι οι φορολογούμενοι συμπολίτες μας γλύτωσαν φόρους, τοποθετήθηκε μόνον η περίφραξη, αλήθεια ποια ομάδα θα έπαιζε στον εν λόγο γήπεδο;

 

Τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν στους δικαιούχους βιολογικών προϊόντων οι επιδοτήσεις.

 

Έγκλειστος παράνομος χώρος δημιουργήθηκε στο Καστράκι από ζωόφιλους εκεί που καθημερινά συμπολίτες μας και πολλά μικρά παιδιά απολαμβάνουν το τζόκιν τους ή τον π περίπατο τους, στον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στην πόλη μα.

 

Όλοι μας αγαπάμε τα συμπαθή τετράποδα, υπάρχει όμως κυνοκομείο και εκεί πρέπει να οδηγηθούν, άλλωστε προχθές όλοι μας παρακολουθήσαμε στις τηλεοράσεις αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν σε κάτοικο της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο . πρέπει όμως και ο δήμος κάτι να κάνει με τα αδέσποτα.

 

Ομάδα των ευχαριστιών κινδυνεύει να γίνει ο Πυρσός, προχθές ο Μαυρίδης ευχαρίστησε αρκετούς όπως αι ο Γεωργιάδης κι ο Ηλίας Πάλλης μετά τις αποχωρήσεις του, όσο για το σύντομο περάσματα τους κανείς δεν μπορεί να τους κρίνει.

 

Εκτός από τον Γιώργο Γεωργιάδη ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε  από τον Πυρσό, καλό ως ποδοσφαιριστής λίγος ως προπονητής.

 

Ακόμη μία νίκη σημείωσε προχθές για το πρωτάθλημα των ενώσεων η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Γρεβενών, επικράτησε με 2-1 στην Καστοριά επί της αντίστοιχης ομάδας.

 

Έτσι η ομάδα  των παίδων συνεχίζει την ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα, με τους νεαρούς παίκτες να ξεχειλίζουν από ταλέντο με πρωταγωνιστές τους Ντόλια  που σημείωσε ακόμη δύο τέρματα προχθές και τον Γαβρίδη , χωρίς να μειώσουμε  τους υπόλοιπους παίκτες.

 

Καθημερινή είναι η κριτική που κάνουμε στον νύν Πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη, πρέπει όμως να πούμε ότι είναι ο άνθρωπος που κρατάει ζωντανό τον Πυρσό, έκανε λάθη, έβαλε όμως χρήματα και χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό.

Κ.Μ

Πυρσός – Λευκάδια

Την ουραγό του δεύτερου ομίλου τα Λευκάδια αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΔΑΚ ο Πυρσός στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο, άλλωστε τα Λευκάδια δεν έχουν βαθμό μέχρι στιγμής,  μία ομάδα που μετράει μόνον αρνητικά αποτελέσματα και φυσικά με τον Πυρσό να έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό. Οι προπονήσεις των πρασίνων συνεχίζονται μέσα σε κακό κλίμα άλλωστε οι συνεχείς αποχωρήσεις παικτών και το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα μας επιδρώντας αρνητικά. Απών από το Κυριακάτικο ματς με την ουραγό ομάδα Λευκάδια θα είναι οι Τσιάτσιος, Δημητριάδης. Τέλος δεν βλέπουμε κάποια λύση από τους επενδυτές οι οποίοι ήταν μόνον λόγια του αέρα. Καλό  όμως είναι να βοηθήσουν τον Πυρσό και οι τοπικοί φορείς Δήμοι- Αντιπεριφερειάρχης- βουλευτής κ.α.

Κ.Μ

 

Πρόγραμμα….

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Σιάτιστα- Πρωτέας την Κυριακή

Ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την Σιάτιστα στην Σιάτιστα με την ομάδα του Πρωτέα να στοχεύει στην νίκη, άλλωστε τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα μας που θέλει θετικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον μόνιμο τραυματία Ιωαννίδη. Τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, άλλωστε η απόσταση είναι μικρή.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ