Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η νέα Δημοτική Αρχή και το κολυμβητήριο Γρεβενών

Σιγά – σιγά μπαίνουν στο πρόγραμμα του ΠΥΡΣΟΥ οι νεοαποκτηθέντες Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές με τον τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

 

Μάστιγα τραυματισμών στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ περίπου οχτώ παίκτες έχουν τεθεί εκτός προπονήσεων Δούμας – Τραυλός κ.α  και ελπίζουμε γρήγορα να επανέλθουν στις προπονήσεις διότι η ομάδα τους χρειάζεται.

 

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ από τον Βαγγέλη Σαράφα, ο οποίος αγωνίστηκε για χρόνια στον ΠΥΡΣΟ, ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους, άφησε το προσωπικό του στίγμα στην ομάδα των πρασίνων.

 

Όλοι γνωρίζεται την προσωπική φιλία που μας συνδέει τον Δημήτρη Παπαϊωάννου εδώ και χρόνια, ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο οποίος δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα για την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΥΡΣΟ. Κατόρθωσε να επιστρέψει τους φιλάθλους του ΠΥΡΣΟΥ στο γήπεδο, όλοι θα θυμόμαστε ότι στον αγώνα με την Δόξα Δράμας είχε 2.000 φιλάθλους.

Δυστυχώς όμως δέχτηκε βρώμικο πόλεμο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα.

 

 

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο Δημήτρης Παπαϊωάννου τόνισε ότι δεν επιθυμεί ουδεμία ανάμειξη στην ομάδα του Πυρσού στην οποία παραμένει απλός φίλαθλος.

 

Τεράστιες προσπάθειες έκανε και κάνει ο Δημήτρης Πατσιούρης, πάντα με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Πυρσού και ήδη τα έχει καταφέρει.

 

Τώρα πρέπει οι φίλαθλοι που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας να σπεύσουν ντα τα προμηθευτούν και να δείξουν ότι αγαπάνε την ομάδα.

 

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών όπου εδώ και χρόνια διεξάγεται πολύ καλή δουλειά.

 

Προχθές ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα του Πρωτέα με όνειρα και φιλοδοξίες για μία πιο επιτυχημένη πορεία, οι ευχές των φιλάθλων τους ακολουθούν.

 

Είμαστε σίγουροι ότι ο Πρωτέας και την νέα αγωνιστική περίοδο θα παρουσιάσει μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα όπως την ονειρεύονται οι  πολυπληθείς φιλάθλους.

 

Σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει τον Δήμο η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον νέο Δήμαρχο Γιώργο  Δασταμάνη, τα προβλήματα πάρα πολλά και στον αθλητικό τομέ τα οποία τα γνωρίζει. Ένα από αυτά είναι και η λειτουργία του κολυμβητηρίου εκεί όπου πρέπει να μπει μία τάξη.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι όλοι οι προπονητές που ασχολούνται μετ α μικρά παιδιά ποδόσφαιρο- βόλεϊ- μπάσκετ- κολύμβηση πρέπει να έχουν την ανάλογη ειδικότητα και την εξειδίκευση πάνω στα μικρά παιδιά.

 

Εμπειρικοί προπονητές δεν χωράνε στον αθλητικό, ας ασχοληθούν με ότι άλλο εκτός αυτού.

 

Πακτωλός χρημάτων αναμένεται να πέσει στα πόδια του Παπανικολάου ο οποίος θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου της Αμερικής.

 

Καλά θα κάνει όμως ο νεαρός μπασκετμπολίστας τον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Αμερικανικό όνειρο,  να δει  όμως και λίγο την ομάδα που ξεκίνησε , τον Πρωτέα και να τον ενισχύσει οικονομικά.

 

Ας μιμηθεί τον Διαμαντίδη Δημήτρη ο οποίος πυκνά- συχνά ενισχύσει οικονομικά την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ την Καστοριά.

Κ.Μ

 

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Προχθές Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της  η ομάδα του Πρωτέα με όνειρα και φιλοδοξίες για μία αποδοτική χρονιά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χασιώτη, ενός εξαίρετου τεχνικού ο οποίος πέρυσι όταν ανέλαβε την ομάδα κατόρθωσε να κολυμπήσει στα βαθιά με αποτέλεσμα  Πρωτέας να τερματίσει στην 5η θέση του  βαθμολογικού πίνακα. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Πρωτέας θα τερματίσει ακόμη πιο ψηλά πάντα δίπλα με τους πολυπληθείς φιλάθλους οι οποίοι έδιναν το βροντερό παρόν σε κάθε παιχνίδι. Έτσι και την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Πυλώνας επίσης σε αυτήν την ομάδα είναι πάντα η διοίκηση του Μπάμπη Πενλίδη η οποία παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα ας και φυσικά τον νομό μας στηρίζει έμπρακτα την ομάδα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ