Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου και η τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ Γρεβενών θα γίνει λίγο πριν τις εκλογές !!!

Παρά τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής ότι το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του 3 Φλεβάρη, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πρέπει όμως να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι δεν παίζουνε με τα μικρά παιδιά του Κολυμβητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου θα γίνει κοντά στον Απρίλη, λίγο πριν τις εκλογές, όπως και η τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ.

Ικανοποιημένος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Πυρσού από την
προχθεσινή νίκη στην Κέρκυρα επί του Ολύμπου.

Ο Πυρσός μετά την προχθεσινή νίκη στην Κέρκυρα, ξεκίνησε την αντεπίθεση ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στις νίκες επανήλθε προχθές ο Πρωτέας, επικρατώντας με 69-62, επί του Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Πρωτέας είχε στο πλευρό του αρκετούς φιλάθλους της παροικίας των Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης και η διοίκηση του προέδρου Χαράλαμπου Παυλίδη δείχνουν ικανοποιημένοι, τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση.

Στον Πρωτέα τώρα τονίζουν ότι η ομάδα θα ξεκινήσει την ανοδική πορεία, που θα την κάνει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του Βαθμολογικού πίνακα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας σε σχέση με άλλους νομούς, είναι πιο πολλά. Όπως έχει διαπιστωθεί στον τομέα της εστίασης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι σε υψηλό επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ποδοσφαιρικές ομάδες, διαιτητές και πολλές αποστολές κάνουν στάση στην πόλη μας, προκειμένου να γευματίσουν, εκφράζοντας στο τέλος την ικανοποίησή τους, από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Την πρώτη θέση κατέλαβε στο τουρνουά τέννις που διεξήχθη στην Κατερίνη η εντεκάχρονη Θεοδώρα Χαντάβα, στις ηλικίες 11 και 12 χρονών.

Έτσι μετά τη διεθνή βολλειμπολίστρια Ευαγγελία Χαντάβα, ένα αστέρι ανατέλλει ακόμη στην οικογένεια του τέως προπονητή του Πυρσού Θωμά Χαντάβα.

Παρότι σημείωσε ακόμη ένα τέρμα ο Άκης Γεωργίου, είχε δοκάρι , αυτό δεν έφτανε ώστε η ομάδα της ΑΕ Τυρνάβου να φτάσει στη νίκη, ηττήθηκε στην έδρα του με σκορ 2-1 από τον Αιγινιακό.

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα προχθές στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου και στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, ηττήθηκε από την ομάδα της Ανατόλια με 3-1 σετ κι έτσι η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία δυσκολεύει.

Παρατηρητής στον προχθεσινό αγώνα Αγροτικός Αστέρας –Πανσερραικός 1-0 ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

Ακόμη μία επιτυχημένη διαιτησία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Ανδρέας Καραλιόλιος, ο οποίος διαιτήτευσε με επιτυχία στον αγώνα Νάουσα – Νεοκαισάρεια 1-2, στο τέλος του έδωσαν συγχαρητήρια και οι δύο ομάδες.

Συνέντευξη παραχώρησαν προχθές στο Super 28 και την εκπομπή αθλητικοί παλμοί οι νεαροί και φερελπίδες ποδοσφαιριστές του Κτηνοτροφικού Αστέρα Πιπέριας Στέλιος και Τσιουμπλίκας Σταύρος.

Και οι δύο αναφέρθηκαν για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους τόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο για το μέλλον τους και για τις σπουδές τους.

Σε συγκρίσεις μεταξύ της ισπανικής και της ελληνικής πραγματικότητας στο μπάσκετ, προχώρησε ο πρώην μπασκεντμπολίστας του ΠΡΩΤΕΑ και νυν της Μπαρτσελώνα Κώστας Παπανικολάου.

Ενώ πραγματικά μία απίστευτη εμπειρία καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Σε ένα γήπεδο υπάρχουν οπαδοί αρκετών ομάδων και δεν γίνεται το παραμικρό. Ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του και θέλει αυτήν να κερδίσει. Αν όμως ηττηθεί οι οπαδοί παραμένουν εκεί μέχρι να τελειώσει η γιορτή.

Ο υποβιβασμός είναι ότι χειρότερο για νέα ομάδα και φυσικά για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάζονται και αυτό πρέπει να το καταλάβουν στο στρατόπεδο των πρασίνων.

Μια μεγάλη οικογένεια αποτελεί πλέον η Τράπεζα Πειραιώς, μετά και την συγχώνευση άλλων τραπεζών, που έγινε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας στην ταβέρνα Αυλαίς όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Τράπεζας.

Κ.Μ.
Γ Εθνική.
Νίκη χρυσάφι πέτυχε προχθές ο ΠΥΡΣΟΣ στην Κέρκυρα επί του Ολύμπου που τον κάνει να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο στρατόπεδο των πρασίνων τώρα υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία άλλωστε με εμφανίσεις όπως την προχθεσινή δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τώρα στην ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις αποχωρήσεις των Κοτσατίσογλου Αγγελου και Θεόδωρου Χαραλαμπίδη με τον λόγο ότι θέλανε θέση βασικού.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ