Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η ΔΕΥΑΓ, οι γλάστρες και η επέμβαση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Φελλίου

Αλαλούμ υπάρχει με τα έργα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, άποψη μας είναι ότι πρέπει να παίρνονται κάποια μέτρα , οι λακκούβες πολλές και οι κίνδυνοι για τους συμπολίτες ελλοχεύουν , τι λένε οι υπεύθυνοι , Δήμος και εργολάβοι;
Ο τάπητας στο γήπεδο του τένις έχει διαλυθεί τελείως, και εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλούμενους οι οποίοι είναι αρκετοί που αγαπούν το τένις.
Συνοδός των αθλητών και αθλητριών στίβου που συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Παπανίκος Ευάγγελος.
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση , ο Ευάγγελος Παπανίκος πάντα κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες , σοβαρός όπου χρειάζεται , δίνει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια των αγώνων.
Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Αστέριου Μπασδέκη στον αθλητισμό του νομού μας και όχι μόνον.
Για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στίβου , όπου δούλεψε μεθοδικά , σκληρά και με αποτέλεσμα και το κυριότερο χωρίς αμοιβή. Καθηγητής φυσικής αγωγής ο Αστέριος , μόνο καλά λόγια θα ακούσεις από τους συμπολίτες μας και τους αθλητές που δούλεψαν μαζί του.
Τελείωσε η χρονιά για τον Πυρσό και όπως μαθαίνουμε υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες που διαμαρτύρονται για οφειλές , είμαστε όμως σίγουροι ότι η διοίκηση σύντομα θα τις εξοφλήσει.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οι δύο προπονητές , ο πρώην Παπαδόπουλος και ο νυν Μαυροδήμος δεν έχουν πάρει χρήματα αν αληθεύει υπάρχει πρόβλημα.
Η επέμβαση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Φελλίου έγινε παρουσία Εισαγγελέα. Τώρα γιατί διάφορα έντυπα το αναπαράγουν, ουδείς γνωρίζει την σκοπιμότητα.
Άλλωστε προχθές ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών Λευτέρης Αράπογλου ήταν ξεκάθαρος , ή επέμβαση τόνισε έγινε παρουσία εισαγγελέα.
Είπαμε ότι όλα εδώ στην Ελλάδα γίνονται στο πόδι και χωρίς πρόγραμμα , η παλιά δημοτική αρχή τοποθέτησε γλάστρες στην γέφυρα της Καλαμπάκας δεν τις βλέπουμε όμως τώρα , πιθανόν να τις πετάξανε οι υπεύθυνοι , τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πόρισμα για την ΔΕΥΑΓ είναι έτοιμο και παραδόθηκε στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Όλα τα δημοτικά γήπεδα στους γειτονικούς νομούς Κοζάνης, Άργους, , είναι ανοικτά τα Σαββατοκύριακα για το κοινό και για τους αθλητές.
Δυστυχώς όμως το δικό μας το γήπεδο δεν ανοίγει το σαββατοκύριακο, διότι δεν υπάρχει βούληση από πλευράς Δημοτικής αρχής.
Βλέπουμε αθλήτριες και αθλητές να μπαίνουν από τα εκδοτήρια να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.
Ποιος θα το δει αυτό; Όμως κανείς δεν νοιάζεται για την νεολαία . Εμείς ρωτάμε , δεν μπορούν οι υπάλληλοι του αθλητικού κέντρου να το ανοίγουν τουλάχιστον δύο ώρες ; Αν υπάρχει φιλότιμο θα φανεί στο μέλλον.
Μπάσκετ Γ Εθνική
Παρότι έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωτέα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου η ομάδα μας είχε μια αξιόλογη και θετική πορεία , οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Μουρουζίδη. Οι μπασκετμπολίστες θα ξεκουραστούν τις μέρες του Πάσχα και την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθουν ξανά στις προπονήσεις . Ήδη οι διοικούντες ψάχνουν ομάδες από την Α1 και από την Α2 για να πραγματοποιήσουν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι . Μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση ή όχι του Πέτρου Μουρουζίδη . Ήδη η διοίκηση του Πρωτέα και ο πρόεδρος Μπάμπης Πενλίδης θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία με τον Κοζανίτη τεχνικό από τον οποίο είναι ευχαριστημένοι , και τον Μάιο επίσης θα γίνουν διαπραγματεύσεις και με ορισμένους μπασκετμπολίστες για την παρομονή τους στην ομάδα ή όχι . Τέλος οι μόνες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωτέα είναι στο πρωτάθλημα παμπαίδων όπου προπονητής είναι ο Μουράτογλου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ