Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: ΄΄Διπρόσωπος΄΄ ο ΠΥΡΣΟΣ στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά – Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα

 

Συννεφιασμένη τελικά η προχθεσινή Κυριακή και διπλή απογοήτευση. Αδοξο τέλος στο μπάσκετ και κακό ποδαρικό για την ομάδα ποδοσφαίρου.

 

Επανερχόμαστε και πάλι στο θέμα του κολυμβητηρίου και στο θέμα με τους δύο συλλόγους τον Μεγαλέξανδρο και τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο Ελιμεία που ίδρυσαν οι προπονητές του συλλόγου Μεγαλέξανδρος.

 

Εκεί όπου η Δημοτική αρχή πρέπει να βάλει μία τάξη σε όλα τα θέματα. Προχθές λοιπόν τα παιδιά του συλλόγου Ελιμεία βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη.

 

Αλήθεια ποιος βοήθησε τον σύλλογο Μεγαλέξανδρο να σημειώσει Πανελλήνιες νίκες, Παπανικολάου και άλλες αθλήτριες και αθλητές οι οποίοι  φόρεσαν το ενθόσημο. Μην τα μηδενίζουμε όλα λοιπόν και μην ξεχνάμε την προσφορά των πρώην προπονητών του συλλόγου Μεγαλέξανδρος.

 

Ας καθίσουν όλοι μαζί ώστε να βρεθεί μία λύση διότι σ΄αυτόν τον τόπο δεν περισσεύει κανείς και επιτέλους να επικρατήσει λογική και σύνεση.

 

Τελικά η παρουσία του στα κοινά του Νομού μας δεν ήταν πρόσκαιρη απέδειξε ότι δεν ήρθε για να φύγει αλλά για να προσφέρει στον τόπο μας. Ο λόγος για τον νεοεκλεγέντα με τον συνδυασμό του Γιώργου Δασταμάνη και τέως υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών Απόστολου Τσένη. Οι συμπολίτες εκτίμησαν την στάση τα χρόνια που μεσολάβησαν τον τίμησαν με την ψήφο τους το εξέλεξαν και περιμένουν από αυτό να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και ευμάρεια του τόπου μας.

 

Στην πόλη μας και στο χωριό του τους Μαυραναίους βρέθηκε προχθές ο πρώην πρόεδρος του  ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου ο οποίος επισκέφθηκε τον πατέρα του που διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες στο αγαπημένο του χωριό.

 

Μεγάλο πρόστιμο σε βασανισμένο σκύλο επιβλήθηκε σε κάτοικο της Χαλκίδας αυτά πρέπει να μας γίνουν μάθημα και εδώ στα Γρεβενά διότι υπάρχουν αρκετοί ανεγκέφαλοι που κακοποιούν τα συμπαθή αυτά τετράποδα.

 

Η ομάδα ΑΕ Καραγιαννίων θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Δημήτρη Σκέτσιου. Ενας ποδοσφαιριστής με πολύπλευρη προσφορά στον ΠΥΡΣΟ και φυσικά στο ποδόσφαιρο του Νομού μας.

 

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Γκέτσιος έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΥΡΣΟ, κατόπιν επιθυμίας του και παρά τις προτροπές του προέδρου Πατσιούρη Δημήτρη να παραμείνει στην ομάδα.

 

Διπρόσωπη η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή ενώ στο δεύτερο ανέβασε στροφές παρόλα αυτά όμως δεν κατόρθωσε να πετύχει γκόλ.

 

Χειμωνιάτικο το σκηνικό στην Καστοριά εκεί όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ΠΥΡΣΟΥ όπου συνδύασαν καφεδάκι και καλό φαγητό με φόντο την πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς.

 

Με κολακευτικά σχόλια εκφράστηκαν Καστοριανοι παράγοντες του ποδοσφαίρου για τα πλούσια  προσόντα του 17χρονου επιθετικού του ΠΥΡΣΟΥ Ραφαήλ Αποστολιδη ο οποίος πλησιάζει το 1,97 με σκληρή δουλειά και επιμονή το μέλλον του φαντάζει λαμπρό.

 

Το κατάλαβαν αργά ορισμένοι παράγοντες του ποδοσφαίρου όταν διαλύεις την ομάδα του χωριού σου διαλύεις του ίδιο το χωριό.

 Κώστας Μάρκου

Δύο νέα ταλέντα του μπάσκετ ανατέλουν στην ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ πρόκειται για τους νεαρούς Παπαθεοδώρου και Τσιμίδη. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν τον δρόμο του Παπανικολάου.

Διπρόσωπος ο ΠΥΡΣΟΣ στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα όπου γνώρισε την ήττα με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση των πρασίνων ήταν κακή, ενώ στο δεύτερο με την πραγματοποίηση αρκετών αλλαγών η εικόνα βελτιώθηκε άρδην αλλά δεν κατάφερε να πετύχει μα ισοφαρίσει.Το αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο Γεωργιάδης δεν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Οπούντιος Φθιώτιδας στην Φθιώτιδα.Τέλος ανέτοιμοι έδειξαν για την έναρξη του πρωταθλήματος αρκετές παίκτες που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή Καρράς κ.α.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ