Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια: Η κριτική, οι αρπαχτές και το … τρίτο ημίχρονο

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Ποντινής – Μεγάρου 2-3, ήταν ο Δημήτρης Θάνος με βοηθούς τον Χαρίση και Στεφούλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Θάνος όταν δεν  διαιτητεύει σε παιχνίδια Σούπερ Λίγκας, αγωνίζεται σε παιχνίδια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

Χώρια που κάθε Δευτέρα όπου γίνεται συγκέντρωση διαιτητών στο Ενωσιακό κτίριο δίνει το παρόν , όπως και το παρόν δίνει και ο Χαρίσης βοηθός διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα.

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε προχθές στον αγώνα κάτω των είκοσι, ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης 0-1, από τον διαιτητή του συνδέσμου Κώστα Τσέτσιλα , ο οποίος έδειξε δύο κόκκινες κάρτες στον Αστέρα Τρίπολης.

Ενώ ο τέως προπονητής του Άρη , Αλκάρεθ εμπιστευότανε τον Αλέξη Καραγιάννη, αντίθετα ο Γιάννης Μιχαλίτσιος δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Την Τετάρτη διεξάγεται η δίκη για τα επεισόδια στην αγώνα Βέροιας – Πυρσού , πριν τέσσερα χρόνια περίπου, όλοι θα τα θυμόμαστε . Επιτέλους όμως πρέπει κάποτε να διεξαχθεί η εν λόγω δίκη.

Βέροια – Άρης 3-1. Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές η Βέροια στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Ημαθίας για την παραμονή στην κατηγορία. Αξίζει να σημειώσουμε , και ο τεχνικός της Βέροιας Καλαϊτζίδης και του Άρη Μιχαλίτσιος , πέρασαν από τον πάγκο του Πυρσού.

Πολλά κρούσματα σε θέματα υγείας παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα παλαίμαχους αθλητές, ΄΄βλέπε βολεϊμπολίστα Σαμαρά΄΄. Άλλοι έχουν προβλήματα καρδιάς άλλοι παχυσαρκίας και άλλοι με ουρικό οξύ.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η φυσική κατάσταση συνδυάζεται με σωστή διατροφή και άσκηση και να μην εφησυχάζονται ότι κάποτε υπήρξαν αθλητές και στεκότανε γερά στα πόδια τους.

Μετά από εικοσιοκτώ χρόνια δημοσιογραφίας, δεχτήκαμε κριτική , διότι ως γνωστόν στον αγώνα Πυρσού – Αλεξάνδρειας εκτός από το αγωνιστικό σκέλος υπήρξε και τρίτο ημίχρονο , κάτι που είχε να κάνει με τις διαμαρτυρίες οπαδών και την κριτική που ασκήθηκε από την στήλη μας, σε μεταγενέστερο  χρόνο  και κατόπιν του παιχνιδιού.

Έκτοτε , μέχρι σήμερα πολλοί προσπάθησαν να κάμψουν το ηθικό μας, είτε με άμεσες η με  έμμεσες βολές προσπάθησαν να μας αποτρέψουν να μην ασκούμε σωστά το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Όμως είναι άποψη μας την οποία θα υπερασπιστούμε σφόδρα και η οποία μετά από 28 χρόνια , αν μη τι άλλο δικαιούμαστε να θίγουμε τα κακώς κείμενα έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε, ήτοι όπως τα πληροφορούμαστε . Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει  αυτό.  Η συμπεριφορά τους  όμως  θα κρίνει και την κριτική μας.

Θετική κρίνεται η παρουσία του τερματοφύλακα του Πυρσού Θάνου Αθανασόπουλου ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στα μέχρι τώρα παιχνίδια των πρασίνων.

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος , όπου θα έχει συναντήσεις με διοικούντες της ΕΠΟ και με τον Πρόεδρο κ. Σάρρα.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Κοσματόπουλος αναχωρεί με την Εθνική Νέων όπου είναι Γενικός Αρχηγός  για το Βέλγιο , όπου η Εθνική θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων .

Στους πανελλήνιους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μαρκόπουλο Αττικής στα τέσσερα χιλιόμετρα θα συμμετάσχει ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ Βατολάκκου, Παπατσάνης Θεοχάρης.

Στους ίδιους αγώνες και στα τρεις χιλιάδες μέτρα θα συμμετάσχει και η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Βασιλική Ζωγράφου. Η στήλη τους εύχεται καλή επιτυχία . ΟΙ αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 07 Μαρτίου.

Μετά την προχθεσινή νίκη της Βέροιας επί του Άρη με 3-1 , τρίζει η καρέκλα του Γιάννη Μιχαλίτσιου ο οποίος από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία   της ιστορικής αυτής ομάδας, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Αυστηρή είναι η ισόβια ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην Δήμαρχο , Φτερωτό γιατρό και ατσαλάκωτο κ. Παπαγεωργόπουλο τονίζουν ορισμένοι, αν είναι δυνατόν!!! Εδώ ισχύει η  λαϊκή παροιμία : όλα εδώ πληρώνονται.

Η μισή Ελλάδα ήταν στην μίζα και στην αρπαχτή και τώρα που ξεκινούν οι έλεγχοι  τους έχουν ζώσει τα φίδια. Χώρια που θα αρχίσουν τα εμφράγματα, η υπέρταση και τα εγκεφαλικά.

Ήδη και στον νομό μας, έχουμε αρκετά ανοικτά δικαστικά μέτωπα, βλέπε ΔΕΥΑΓ, χοιρομητέρες κ.ά.. Αναμένουμε εκπλήξεις.

Οκτώ χρόνια στο Ακη Τσοχατζόπουλο, νέα δίωξη στον πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη για τα 45 άρια και έπεται και συνέχεια. Οι εταιρείες  Άκτωρ και Τέρνα δεν δέχονται ελέγχους. Τι γίνεται;;; Η δικαιοσύνη έχει αρκετή δουλειά να κάνει.

 

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μαυροδήμου , για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής επί του Μακεδονικού Κοζάνης στην Κοζάνη, παρότι η ομάδα έχει παραμείνει στην κατηγορία, ο τεχνικός του Πυρσού τονίζει ότι δεν εφησυχάζονται και το κάθε παιχνίδι το βλέπουνε με αποφασιστικότητα και με στόχο την νίκη και μόνο την νίκη. Για το παιχνίδι μες τον Μακεδονικό Κοζάνης η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Κουτσομήτρου, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Γρεβενά Αεράτα

Δεν μπόρεσαν προχθές τα Αεράτα να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας στην Αλεξάνδρεια. Παρότι η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης κατόρθωσε και πήρε το τρίποντο κόντρα στα Αεράτα τα οποία πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση.

 Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ