Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κυπελλούχος Γρεβενών τα Αεράτα

Το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τους κατέκτησαν τα Γρεβενά Αεράτα, κερδίζοντας στον τελικό τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καλλιράχης, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ φέτος στην ΕΠΣ Γρεβενών.

Μπροστά σε 600 περίπου άτομα διεξήχθη ο τελικός, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ και έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, που κατά διαστήματα είχε ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας του Νίκου Τόλη προσπάθησε και στο πρώτο μέρος είχε δύο ευκαιρίες. Τα Αεράτα του Νίκου Μπαλοδήμου είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία, με έμπειρους παίκτες και τον «αέρα» του πρωτοπόρου, έδειξαν αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιούργησαν και κατέκτησαν το τρόπαιο. Είναι η 3η φορά που τα Γρεβενά Αεράτα κέρδισαν φέτος τον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Στο 27΄ ο Βλάχος μπήκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως ολιγώρησε και απομάκρυναν οι αμυντικοί, στο 40΄ κόρνερ του Ξάνθου, άστοχη έξοδος του Βίδρα, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Στο 44΄ και σε καθοριστικό σημείο της συνάντησης, ασίστ του Θέμη Δημόπουλου στον Ραφαήλ Αποστολίδη, που «άνοιξε» το σκορ. Στο 73΄ σουτ του Σούλα από καλή θέση, άουτ, στο 90΄ ο Σέργιος Μπαλοδήμος εκτέλεσε πολύ ωραία το κόρνερ και με πλασέ ο Μάριος Κατσαντώνης πέτυχε το 2-0.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα καλύτεροι οι Παπαστεργίου, Χαντάβας, Σούλας, από τα Γρεβενά Αεράτα οι Θ. Λάλλος, Ίττης, Αποστολίδης και Κατσαντώνης. Ρεσιτάλ διαιτησίας του Πάνου (Ελευθεριάδου, Σιούμπουρα), τέταρτη η Λαζόγκα.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Παπαστεργίου, Παπαϊωάννου (87΄ Καραπάς), Γεωργίου, Βανδής, Χαντάβας, Βλάχος (84΄ Καραγιάννης), Πολύζος, Σούλας, Ξάνθος, Τσαπατσάρης (46΄ Τζάγκας).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Σπηλιώτης, Ρ. Δημόπουλος (82΄ Γάκης), Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, Ίττης, Κουρέλας, Θ. Δημόπουλος, Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης, Αποστολίδης (86΄ Καλαϊτζίδης).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ: Παρών στο γήπεδο ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης. Πρόκειται για άνθρωπο του αθλητισμού, που στο παρελθόν διετέλεσε γενικός αρχηγός στην παιδική ομάδα του Πυρσού, ενώ εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό με κάθε τρόπο. Ο Δασταμάνης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα Γρεβενά, πρόκειται να κατεβεί για δήμαρχος και χθες έκανε την απονομή του κυπέλλου στους νικητές. *Την απονομή των μεταλλίων έκαναν τα μέλη της ΕΠΣ, Παναγιώτης Δούμας και Ηλίας Ζολώτας. *Παρόντες στον τελικό ο πρόεδρος του Πυρσού, Δημήτρης Πατσούρης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Τσίπης.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Ο αρχηγός των Αεράτων, Μάκης Λάλλος, τόνισε μετά τον τελικό: «Πιστεύω πως ήμασταν σαφώς καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια. Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το κύπελλο, το αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας, στον προπονητή και στη διοίκηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο κύπελλο ερασιτεχνών, αφού χρειαζόμαστε δυνατά παιχνίδια ενόψει των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ εθνική». Από την άλλη μεριά, ο Αργύρης Βανδής του Κτηνοτροφικού Αστέρα, δήλωσε: «Έγινε καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Δεν τα καταφέραμε, παρόλο που προσπαθήσαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αντίθετα με τον αντίπαλο».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

 

IMG_7754 IMG_7756 IMG_7786 IMG_7900IMG_7706 IMG_7715 IMG_7731IMG_7767

 

Φωτογραφίες απ’ο http://ktinotrofikos.blogspot.gr/

Χρήστος Δημάδης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ