Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ήττα σοκ για τον ΠΥΡΣΟ, έχασε από τη Βέροια με 0-1 και φυσικά μένει εκτός στόχων.

Ήττα σοκ για τον ΠΥΡΣΟ, έχασε από τη Βέροια με 0-1 και φυσικά μένει εκτός στόχων. Ο ΠΥΡΣΟΣ παρουσιάστηκε νωθρός, φυσικά χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Ο Μιχαλίτσιος φέρει ευθύνη για το στήσιμο της ομάδας με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα στο ΔΑΚ. Ο ΠΥΡΣΟΣ δημιούργησε ευκαιρίες με την έναρξη του παιχνιδιού αλλά στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος.

 

 

Στο 7΄ ο Μπλιθικιώτης μετά από μπαλιά διαβήτη του Παπουλή δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί απέκρουσε ο Τσιμογιάννης.

Στο 16’ ο  Μπλιθικιώτης με φάουλ βρήκε το κεφάλι του Αθανασιάδη στην μικρή περιοχή η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο 22’ η Βέροια έστειλε προειδοποιητικές βολές όταν το σουτ του Ράντιτς πέρασε άουτ.

Στο 32΄  ο Αστράουστκας εκμεταλλεύτηκε μπροστινή μπαλιά του Ράντιτς αφού εξουδετέρωσε τους αμυντικούς που τον καταδίωκαν με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΥΡΣΟΣ ξεκίνησε ορεξάτος, στο 63’ ο Κοπούνοβιτς έβγαλε μόνον τον Βελώνη με τον Κοταρίδη μπερδεύτηκε όμως και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό. Στο 77’ ο απαράδεκτος  και προκλητικός διαιτητής Φαγκάκης της ΕΠΣ Καβάλας έδειξε χωρίς λόγο δεύτερη  κίτρινη κάρτα στον Μπουντογιάννη είχε μία κίτρινη με αποτέλεσμα ο Μπουτογιάννης να αποβληθεί, ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ΠΥΡΣΟΥ.

Ο διαιτητής ξεκίνησε το παιχνίδι μετά από δεκάλεπτη διακοπή και στο 87 ο Παπουλής έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κοταρίδη δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Γενικά ο ΠΥΡΣΟΣ ήταν απογοητευτικός και συνέχισε το σερί των κακών εμφανίσεων. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι που στήριξαν την ομάδα παρά την κακή απόδοση φεύγοντας από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ: Φιρινίδης, Μπουτογιάννης Κουρδάκης, Μπλιθικιώτης, Μωϋσιάδης, Δουλκερίδης (Σερέτης 65), Μπανούσης (32 Γιακάκογλου), Παπουλής, Βελώνης, Αθανασιάδης (55 Κοπούνοβιτς).

 

Βέροια: Κοταρίδης, Βέρτσιος (Μαντζιαρίδης 77), Τριάντος, Τσιμογιάννης, Καπίας, Εκβιστ, Ράνιτς, Καλτσάς, Καραγιάννης (Σεφερίδης 70), Αστράουσκας, Παυλίδης (69 Τοπούζης)

 

K.M

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ