Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ήρθε η ώρα της Κεντροαριστεράς…ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής Παράταξης

Με πρωτοπόρο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με το ιδρυτικό συνέδριο του Οκτωβρίου. Ήρθε η ώρα η πρωτιά της κεντροαριστεράς χωρίς ηττοπάθεια και απάθεια… Διότι, η πρωτιά έχει την προ-ιστορία της .Ένας μεγάλος συνασπισμός μπετόν- αρμέ , με ενωμένες όλες τις δυνάμεις , μπορεί να λειτουργήσει θετικά όπως απέδειξε το άλμα του ΠΑΣΟΚ από το 1974 στο 1977 και από εκεί στον θρίαμβο του 1981 !!!

Για να ξαναγίνει αυτό το ΠΑΣΟΚ μέσα στο νέο μεταμνημονιακό πλαίσιο , πρέπει να ξανασυνθέσει τον χώρο με τα οραματικά αιτήματα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης …Αλλάζοντας πολιτική !!!

Ουδείς έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας . Αυτά τελειώσανε. Κανένας δεν έχει την προτεραιότητα λόγω οικογενειακής καταγωγής , ιδεολογικού προσανατολισμού ή φύλου. Ο κόσμος του Κινήματος πλήρωσε ακριβά τον αρχηγισμό. Όλοι είναι ίσοι έναντι του λόγου … οι πρωτοκλασάτοι μας τελειώσανε !!!

Όχι σε διαλυτικές συμπεριφορές , προτάσεις του τύπου ΄΄να αλλάξουμε πρόεδρο΄΄ υποκρύπτουν πονηρές μεθοδεύσεις που οδηγούν μόνο στην καταστροφή. Οι αντιπαραθέσεις να διεξαχθούν με όρους πολιτικού πολιτισμού που αρμόζει σε μία Ιστορική Παράταξη ! Όλοι καλούνται να συνεισφέρουν τις ιδέες τους για να μεγαλώσει η παράταξη και όχι να μικρύνει… Πρόκειται για Συνέδριο σύνθεσης και όχι αποσύνθεσης ….

Σεβασμός στις αποφάσεις της πλειοψηφίας . Αφού ακουστούν όλες οι απόψεις , όλες οι θέσεις , όλες οι αντιθέσεις. Από εκεί και πέρα οφείλουν οι πάντες να σεβαστούν την απόφαση της πλειοψηφίας. Ψευτολεβέντικες συμπεριφορές δεν θα γίνουν πια ανεκτές από τη βάση… Διότι, πιστεύουμε σε μία μεγάλη παράταξη κοινωνικής ευαισθησίας στην οποία έχουν λόγο όλοι: Και οι πρώην … και οι… νυν και οι…. επόμενοι !!! Ας καταθέσουν τις ιδέες τους με στρατηγική αλλά και ρεαλισμό  για να κερδίσουν τις καρδιές και τα μυαλά των νέων για να υπάρξει απόφαση επιτέλους , για πρόγραμμα, , για κυβέρνηση της Δημοκρατικής Παράταξης με αναφορά στον άνθρωπο , για να νιώσει επιτέλους ο Έλληνας ελεύθερος.

Υστερόγραφο: Το ΠΑΣΟΚ αρκετά έσωσε την χώρα είναι ώρα να σώσει και τον εαυτό του …

Υστερόγραφο (2) : Τέλος όσοι πλήγωσαν το Κίνημα και όσοι διαχειρίστηκαν εξουσία , τότε που διόριζαν τους ΄΄ κολλητούς τους ΄΄ από τα .. παράθυρα. Οι λεγόμενοι … ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ !!! Ο κόσμος του Κινήματος και η κοινωνία τους έχει ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!

Καθαρά και Ξάστερα … 

Νούσιας Ιωάννης

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών 

Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Πρόεδρος ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ