Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έντονη ανησυχία για την ομάδα του Πυρσού – Μεταγραφές για τον Πρωτέα – Διακρίσεις για τις αθλήτριες του Γ.Σ Γρεβενών

Γ Εθνική

 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο  της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου η επιτροπή δεν προχωράει σε κανένα καταρτισμό ομίλων της κατηγορίας. Ακόμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο καταρτισμό καθώς δεν έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Όσα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο από ομάδες της Β Εθνικής να μην πάρουν αδειοδότηση και υποβιβαστούν στην Γ Εθνική. Σύμφωνα με τον κ.Παπακωνσταντίνου πραγματική εικόνα θα υπάρξει μόνον γύρω στις 23 Ιουλίου οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών. Δυστυχώς τόνισε δε γίνεται να προβούμε σε αυτή τη διαδικασία  νωρίτερα.

 

 

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών που ΠΥΡΣΟΥ για το τι μέλλει γενέσθαι. Ήδη έχουμε μπει στο μήνα Ιούλη και ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και όλα θα πάνε κατ΄ευχή και ότι υπάρχουν άτομα να ασχοληθούν με την ομάδα, αυτό δεν πείθει άλλωστε και πέρσυ υπήρχε διαβεβαίωση από τους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας ότι υπάρχουν επιχειρηματίες να επενδύσουν στην ομάδα. Αυτό στη συνέχεια δεν κατέστη δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να επισυμάνουμε τις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος διότι όλες οι ομάδες θα είναι ισχυρές. Χρειάζεται ένας ικανός  προϋπολογισμός και το κυριότερο πιθανόν να χρειαστούν και διανυκτερεύσεις της ομάδας. Έτσι και αλλιώς λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα όλα είναι δύσκολα. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση στην αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών τον ΠΥΡΣΟ.

 

 

Μπάσκετ

 

Σε αναζήτηση ενός πλέι μέκερ  βρίσκεται η ομάδα του Πρωτέα. Ηδη οι συζητήσεις με μπασκετμπολίστες από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται και υπάρχει  πιθανότητα να ενταχθεί ο Γιαννάκης ο οποίος παλαιότερα συγκεκριμένα πριν τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πρωτέα. Στον ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν  θα μεταγραφεί ο 15χρονος Γιάννης Τσούκας ο οποίος άρεσε στους διοικούντες του ΠΑΟΚ και θέλουν διακαώς να τον εντάξουν στο ρόστερ. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο και θα αφήσει εποχή όπως ο πατέρας του Θανάσης Τσούκας που έκανε αξιόλογη πορεία στην ΑΕΚ και σε άλλες ομάδες στης Α Εθνικής.

 

Στίβος

 

Στους πανελλήνιους αγώνες στίβου εφήβων νεανίδων που διεξήχθησαν στο στάδιο της Λάρισας ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών σημείωσε και άλλες διακρίσεις. Συγκεκριμένα η Θεοδοσία Μάρκου κατέλαβε την 3η θέση στα 5.000 μέτρα με τον καταπληκτικό χρόνο 18.29.16, την 5η θέση επίσης κατέλαβε η Βασιλική Ζωγράφου στα 800μ. και οι δύο είναι ελπιδοφόρες αθλήτριες. Η Θεοδοσία Μάρκου φοιτά στο οικονομικό τμήμα του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ η Βασιλική Ζωγράφου είναι μαθήτρια της Β Λυκείου.

 

 

 

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή στο ΔΑΚ ο λόγος ήταν να τιμηθεί η πρωταθλήτρια ομάδα του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας που ήταν ο ΠΥΡΣΟΣ, ο οποίος παρουσίασε την καλύτερη ομάδα και φυσικά δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση.

Την απονομή κυπέλου στον πρωταθλητή ΠΥΡΣΟ την έκανε ο υπεύθυνος οργάνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ.Εμανουηλίδης, τιμητικές πλακέτες επίσης δόθηκαν από τον κ. Μάνθο Αδάμο περιφερειακό σύμβουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Λάτσιο Βασίλη, στους πιο μεγάλους ηλικίας ποδοσφαιστές Τσιουπλή Γιάννη, Κ.Πάτρα και άλλους. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι όπου η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ αντιμετώπισε ομάδα που απαρτιζότανε από ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα (Αι Γιώργη, Φλώρινα, Καστοριά, Σιάτιστα).

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ