Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άτυχος ο Κτηνοτροφικός, πρώτη νίκη για Σειρήνα , δίκαια το Νεοχώρι

Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε η Δήμητρα, που κέρδισε με 3-0 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα μέσα στην Καλλιράχη, περνώντας στη δεύτερη θέση.

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 0-3: Το τελικό σκορ, πάντως, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της συνάντησης: οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μεν καλύτερα και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο από το 17΄ κι έπειτα ο Κτηνοτροφικός Αστέρας ήταν κυρίαρχος και ο αγώνας εξελίχθηκε ουσιαστικά σε μονόλογο των γηπεδούχων, που δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και η μπάλα τους «τιμώρησε». Στο 17΄ ο Γκαραλιάκος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 34΄ ο Αναστασίου εκτέλεσε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, ο Κτηνοτροφικός από τη μεριά του είχε δύο δοκάρια σε δύο λεπτά, στο 51΄ κάθετο (σε σουτ του Σούλα) και στο 52΄ οριζόντιο (σε σουτ του Τσαπατσάρη). Στο 68΄ ο Τσαπατσάρης βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε άουτ, στο 75΄ ο Κουτσαλιάρης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-2. Στο 87΄ ασθενής απόκρουση του Τσιουπλίκα και ο Οδυσσέας Στεφόπουλος, που «καιροφυλακτούσε», έκανε το 0-3. Πολύ καλός ο διαιτητής Πάνος (Σιούμπουρα, Ρίγκος).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, Γεωργίου (76΄ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ), Καραπάς, ΒΑΝΔΗΣ, Τζάγκας, ΤΣΙΑΡΑΣ, Τσαπατσάρης, Βλάχος (76΄ Γκόγκος), Ξάνθος, Τερζής (46΄ Σούλας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: ΜΠΑΡΑΚΑΣ, Λάλλος, Τσιρώνης, ΡΟΤΣΙ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Παπαδόπουλος, Τζημορόπουλος (33΄ Γ. Λάλλος), Αναστασίου, Κουτσαλιάρης (90΄ Χ. Λάλλος), Μπιζιώτας, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 0-3: Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Νεοχώρι, που ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσαν οι Παναγιώτης Αποστόλου (40΄), Θωμάς Σίμος (53΄), Ε. Καφετζής (87΄), όλα με σουτ. Η Παλιουριά προσπάθησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Ράτζας, Παπαδημητρίου).

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Ζάτσος, Τσούγκας, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ασλανίδης, Ράντζας, Σαμαράς, Σαράφας (70΄ Δουβεντζίδης), Ζιανός (88΄ Αλεξιάδης), Σιακαβάρας, Γκουντούλας (46΄ Κακούσιος).

ΝΕΟΧΩΡΙ: Ρεβύθης, Ζουπουνίδης (67΄ Καλαθάς), Σαμαράς, Χριστούλης, Κύρκος, Ε. Καφετζής, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σόλλας, Β. Καφετζής (46΄ Ευαγγελόπουλος), Σίμος, Σκόδρας (70΄ Κυρατζής).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΜΕΓΑΡΟ 2-1: Την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Σειρήνα, μάλιστα καταφέρνοντας να ανατρέψει το σκορ απέναντι στο Μέγαρο. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, καθώς ύστερα από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποφασιστικοί. Σημαντική αποδείχθηκε η είσοδος του Νικολαϊδη, που βοήθησε πολύ τη Σειρήνα. Στο 10΄ τετ-α-τετ του Αναστασιάδη απέκρουσε ο Καλύβας, στο 16΄ ο Βαγγέλης Μήττας με διαγώνιο πλασέ, έκανε το 0-1. Στο 42΄ σουτ του Κουλέτσου απέκρουσε ο Καλύβας και το οριζόντιο δοκάρι, στο 60΄ ο Γιώργος Τσιάτσιος με κεφαλιά, ισοφάρισε. Στο 68΄ ο Νικολαϊδης «λύτρωσε» την ομάδα του (2-1). Διαιτητής: Καραλιόλιος (Χαραλαμπίδης, Φαλτάκας).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθερίου, Ι. Τσιάτσιος (46΄ Φούντογλου), Φ. Φαρμάκης, Λιάκας (85΄ Ντόνας), Γιώτας (46΄ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ), Κουκουτσέλας, Χ. Φαρμάκης, Κουλέτσος, Τσεπίδης, Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Αναστασιάδης.

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Β. ΜΗΤΤΑΣ, Βασιλόπουλος, Σ. Μήττας, Χαχάνι, ΝΤΕΜΑΪ (50΄ Χρυσής), Ζιάκας, Σκόνδρας, Καρανάσιος, Τσιτσιπάς (61΄ Τζιαμπίρης), Τσιοπλής.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ