Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άργησε να ξυπνήσει…

Ήττα για τον Πυρσό εντός έδρας με 0-2 από τον Εθνικό Βατερού.

Στην 5η θέση βρίσκεται πλέον ο Πυρσός μετα την χθεσινή ήττα από την ομαδα του Βατερού η οποια μαζι με την Καστορια βρισκονται στην 3η και 4η θεση αντοιστοιχα.

Η ομάδα του Πυρσού μπήκε μουδιασμένα στο ματς και το πλήρωσε μιας και οι φιλοξενούμενοι με ένα γρήγορο γκολ στο 11’ πάγωσαν το ΔΑΚ και με το δεύτερο τους γκολ πριν το ημίχρονο στο 39’ δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ το έργο των πρασίνων.

Ο Εθνικός μόλις στο 5’λεπτο έχασε μεγάλη ευκαιρία ,με τον Κιβρακίδη ο όποιος βγήκε τετ α τετ με τον Μακρή αλλά ο τερματοφύλακας του Πυρσού ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 11’ μετά από ωραία προσπάθεια ο Κιβρακίδης από τα αριστερά  μπήκε μέσα στην περιοχή  έσπασε την μπάλα στον κατάλληλο χρόνο και χώρο και ο Ν.Ζηνοβιος με πλασέ έκανε το 0-1.Ο Γεωργίου προσπάθησε με σουτ λίγο αργότερα έξω από την περιοχή να απαντήσει στο γκολ του Εθνικού αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ζηνόβιου.

Η ομάδα του Πυρσού συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει ένα γκολ και παραλίγο να το κάνει όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Αλεξανδρίδης που πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Δούμας ύστερα από παράλληλη σέντρα του Γεωργίου δεν κατάφερε να προλάβει την μπάλα με προβολή και έτσι χάθηκε άλλη μια ευκαιρία.

Οι παίχτες του Βατερού στην τρίτη επίσκεψη τους στα καρέ του Μακρή κατάφεραν να ξανά σκοράρουν αφού μετά από γέμισμα που έγινε και λάθος εκτίμηση του Δελημπάση ο Κιβρακίδης του έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή προχώρησε και πλασάρε εύστοχα για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Πυρσού Γιάννης Σαμαράς προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές προσπαθώντας να κάνει  την ομάδα πιο επιθετική.Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους ο Σερέτης βρήκε με ψηλοκρεμαστή πάσα τον Γεωργίου , αυτός κατέβασε και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ζηνόβιου.

Η πίεση συνεχίστηκε και ο Ελευθερίου με σουτ προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Ξανά ο Πυρσός είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει καθώς μετά από προσπάθεια του Γεωργίου από τα δεξιά και σέντρα ακριβείας ο Ελευθερίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφάλια του ήταν αδύναμη και δεν βρήκε στόχο.

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και σε μια επέλαση του Αλεξανδρή έχασαν άλλη μια ευκαιρία αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βατερού.

Το σκορ παρέμεινε στο 0-2 παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Πυρσού και έδωσε στον Εθνικό Βατερού μια σπουδαία εκτός έδρας  νίκη η οποία τους έφερε στην 4η θέση

ΠΥΡΣΟΣ: Μακρής, Δελημπάσης  (71′ Παπανικολάου), Μπόλλος,  Αλεξανδρίδης (65′ Στεφόπουλος),  Αλεξανδρής,  Σερέτης,  Γεωργίου,  Χερίδης (52′ Χαραλαμπίδης), Τζιώρας,  Δούμας,  Ελευθερίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος,  Πανταζής (81′ Κεντεποζίδης),  Καραγκούνης, Παλάτζας,  Καλιανίδης,  Κουτούλας,  Κυβρακίδης (84′ Μυλωνάς),  Μετικάνος, Ν.Ζηνόβιος,  Νάνος,  Τσαλίδης (65’ Ζεϊτσίδης)

Διαιτητές: Χ. Μαυροδήμος,  Γ. Αναστασίου,  Β. Μαντζάνας  (Λάρισας)

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ