Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άννα Ευθυμίου … Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ

Η πρώτη επαφή της Άννας Ευθυμίου με τα κοινά ήταν το 2006 όταν, σε ηλικία μόλις 26 ετών, έθεσε υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Αναγέννηση» του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Τον… γάμο με την παράταξη του τότε δημάρχου έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Θόδωρος Αθανάσαρος, που είναι θείος της. Στις εκλογές βγήκε τρίτη επιλαχούσα. «Αν έκανα μια βόλτα παραπάνω στην Αριστοτέλους, θα είχα εκλεγεί με την πρώτη», δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή της. Ωστόσο ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αναζητώντας νέα και φρέσκα πρόσωπα, την αξιοποίησε ως εντεταλμένη σύμβουλο Νεολαίας, τη μόνη μη εκλεγμένη.
Έκτοτε βρήκε τον χώρο της στα τοπικά αυτοδιοικητικά θέματα, ενώ μέσα από την οργάνωση «ΝΕΟΙ – Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί», ανέπτυξε κοινωνικές πρωτοβουλίες με έμφαση στα ζητήματα νεολαίας και διαδικτύου. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Επί δύο χρόνια συνεργάστηκε ως εργατολόγος με το γραφείο νομικής στήριξης εργαζομένων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Στα 32 της χρόνια (γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1980) καλείται σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία να αναλάβει τη νευραλγική θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ με αρμοδιότητα στη Βόρεια Ελλάδα και στόχο να περάσει τις θέσεις του κόμματος στα ΜΜΕ της περιοχής. Ο ορισμός της στην εν λόγω θέση αποτέλεσε για πολλούς έκπληξη, αν και η ηγεσία της ΝΔ έχει δείξει πως την εμπιστεύεται και την αξιοποιεί. Και η ίδια στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά. Στο τελευταίο συνέδριο είχε εκλεγεί στην Πολιτική Επιτροπή, ενώ διετέλεσε διαδοχικά αναπληρώτρια γραμματέας Νέων Τεχνολογιών και στη συνέχεια αναπληρώτρια γραμματέας Γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ήδη κάνει συζητήσεις για να μετακομίσει από την τελευταία κομματική θέση της, καθώς από τη Θεσσαλονίκη αναπληρώτρια έχει οριστεί και η Μάγδα Καρακόλη.
Η παρουσία της ξεχωρίζει στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο εκλέχθηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2010 με το ψηφοδέλτιο της «Ομάδας Δημιουργίας» του Κώστα Γκιουλέκα. Από τη Συγγρού την ήθελαν και στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, κάτι για το οποίο έχει δεχθεί πιεστικές προτάσεις. Παρά την τοποθέτησή της στην κομματική θέση, το θέμα μιας ενδεχόμενης βουλευτικής της υποψηφιότητας δεν έχει κλείσει.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ