Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄Αστοχος ο Κτηνοτροφικός, μεγάλη νίκη η Δεσκάτη

«Καταιγίδα» στο β΄ η Δήμητρα

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, η Δήμητρα πήρε ευρεία νίκη απέναντι στον Κεραυνό Μεγάρου.

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΕΓΑΡΟ 6-3: Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν με 0-2, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, είχαν απόλυτη κυριαρχία. Στα αξιοσημείωτα ότι οι νικητές του Δημήτρη Ιωσηφίδη χρησιμοποίησαν αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή τους. Μόλις στο 1΄ μετά από «βαθιά» μπαλιά, ο Χρήστος Τζαμπίρης «τσίμπησε» την μπάλα προ του τερματοφύλακα (0-1), στο 8΄ ο Χρήστος Τζαμπίρης με εύστοχο πέναλτι (χέρι του Γκαραλιάκου) το 0-2. Στο 20΄ ο Γ. Λάλλος είχε κεφαλιάς το κάθετο δοκάρι, στο 34΄ ο Γκαραλιάκος εκτέλεσε συρτά φάουλ και ο Τζακσόν Τσέλα με προβολή, μείωσε. Στο 52΄ ο Γιώργος Λάλλος με βολίδα από τα 30 μέτρα ισοφάρισε, στο 65΄ ο Κώστας Παπατσάνης από πλάγια, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα (3-2). Στο 71΄ σέντρα του Στεφόπουλου, πετάχτηκε ο Τζακσόν Τσέλα και πέτυχε το 4-2. Ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα της Δήμητρας (75΄, 85΄), με δημιουργό τον Οδυσσέα Στεφόπουλο και εκτελεστές αντίστοιχα τους Κώστα Παπατσάνη (με προβολή) και Γιάννη Τζημορόπουλο (με σουτ εκτός περιοχής, που πρώτα βρήκε στο κάθετο δοκάρι). Τέλος,σ το 87΄ ο Λάμπρος Χρυσής εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και μείωσε. Καλή η διαιτησία του Τσέτσιλα (Ράτζας, Λιάκας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ.Γ. ΛΑΛΛΟΣ, Δ. Λάλλος (46΄ Τσιρώνης), Γκαραλιάκος, Ορφανίδης, Γ. Λάλλος, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, Καραδήμος (46΄ ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ), ΤΣΕΛΑ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, Χ.Κ. Λάλλος (72΄ Τζημορόπουλος).
ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Χαχάνι, Β. ΜΗΤΤΑΣ, Ζιάκας, Σ. Μήττας, Ντεμάι (79΄ Λιούρας),Βασιλόπουλος, ΤΖΑΜΠΙΡΗΣ, Τσιοπλής, ΧΡΥΣΗΣ, Κακαφίκας (68΄ Δρόσος).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΕΣΚΑΤΗ 0-1: Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Κτηνοτροφικός Αστέρας πλήρωσε την αστοχία του και γνώρισε την ήττα από τον Καμβουνιακό. Στο 32΄ ο Ξάνθος μόνος προ του τερματοφύλακα, έδωσε στον Τσαπατσάρη, που σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα… ψηλά άουτ. Στο 45΄ εξ επαφής κεφαλιά του Σούλα μόλις άουτ, στο 90΄ τετ-α-τετ του Ξάνθου, όμως το πλασέ έφυγε ψηλά άουτ. Στο 75΄ αντεπίθεση του Καμβουνιακού, ο Σωτήρης («Σκόκο») έφυγε μόνος από τον χώρο του κέντρου, προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (0-1). Στο 85΄ κεφαλιά του Χαντάβα από τη μικρή περιοχή, σύρριζα άουτ, με τον τερματοφύλακα να έχει μείνει «άγαλμα». Καλή η διαιτησία της Ολυμπίας Λαζόγκα (Παπαδημητρίου, Ρότσικας).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Παπαστεργίου, Κωστόπουλος, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΝΔΗΣ, Χαντάβας, Τσαπατσάρης, Τζάγκας (77΄ Καραγιάννης), Βλάχος (70΄ Παπαϊωάννου), ΞΑΝΘΟΣ, Σούλας (77΄ Πιπέργιας).
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Αθανασόπουλος, Τσικρίκης, Παπατσάνης, ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ, Φάκας (78΄ Πιτιλάκος), Δαχλύθρας, ΣΩΤΗΡΗΣ, Ντάβαρος, Μ. Πιτιλάκος, Κακούσιος, ΛΙΟΥΡΑΣ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ