Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Τα Aνακατωσάρια, και μια απάντηση του αθλητικογράφου Κώστα Μάρκου΄΄

Είχαμε την άποψη ότι η χώρα μας διέπεται από Δημοκρατικό πολίτευμα , όπου οι άνθρωποι που διαβιούν σε αυτήν,  έχουν  αναφαίρετο δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης . Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μας , ότι το πολίτευμα άλλαξε και ότι για να εκφραστούμε θα έπρεπε να πάρουμε την άδεια κανενός.             Πιθανολογούμε (Χαριτολογώντας) ότι αν αυτό συμβαίνει , συμβαίνει μόνο στην πόλη μας στα όμορφα Γρεβενά. Εξάλλου ο κανόνας λέει  ότι οι δημόσιοι άνδρες, που προβαίνουν σε δημόσιες πράξεις ή εκφράζουν δημόσια την άποψή τους , θα πρέπει καλόπιστα να δέχονται την όποια κριτική τους ασκείται, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι και η κριτική ασκείται καλοπροαίρετα.

Στην πόλη μας,  όλα αυτά είναι ευνόητα και  καλοδεχούμενα, μέχρι ποιο σημείο όμως ? Μα βέβαια μέχρι το σημείο που δεν θα αγγίξει εμάς , γιατί αν μας αγγίξει θα γίνουμε ύαινες και θα κατασπαράξουμε αυτόν που μας κριτικάρει .

Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το σχόλιο μας για τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ . Θα πρέπει να καταλάβουν όμως κάποιοι , ότι όσο σφόδρα και να το επιθυμούν, δεν θα μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ , την γνώμη μας θα την λέμε  ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ , εξάλλου η παροιμία λέει ότι όποιος έχει την ΄΄μύγα μυγιάζεται΄΄. Ας βγουν αυτοί που θίχτηκαν και ας απευθυνθούν στους συμπολίτες μας , σε αυτούς που δεν έχουν να φάνε , σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν την ΔΕΗ και τα χαράτσια , σε αυτούς που αφήσαν την πόλη γιατί δεν είχαν να πληρώσουν ενοίκια και λογαριασμούς και επέστρεψαν στα χωριά τους , σε αυτούς που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους, ας βγουν και  ας τους κάνουν μια  αναφορά για τα ποσά που δαπανήθηκαν εκείνη την εποχή, τα πρακτικά και η δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου υπάρχουν στα αρχεία, ας ανατρέξουν κάποιοι για να θυμηθούν και οι νεότεροι για να μάθουν .    Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι αποφοιτήσαμε από το  ΧΑΡΒΑΡΤ ,δεν είμαστε τίποτε άλλο από μαχόμενοι δημοσιογράφοι που αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και αυτό θα το κάνουμε με το όποιο κόστος , ευελπιστούμε μέσα από τον αγώνα μας να γίνουμε καλύτεροι , ίσως και σοφότεροι με περισσότερες γνώσεις, απαντώντας δε σε σχόλιο επί του άρθρου μου, θα πω ότι ΝΑΙ κάποιές  λέξεις όπως  ΄΄ψήγμα΄΄  δεν τις γνωρίζω , γνωρίζω όμως άλλες λέξεις που κάποιος θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει του πεζοδρομίου όπως ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ –ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ – ΤΑΞΗ-ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ –ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ κ.λ.π και με αυτές θα πορευτώ. Τέλος τις αντιδράσεις στα γραφόμενα μου και κατά συνέπεια στο πρόσωπο μου , δεν θα τις σχολιάσω περαιτέρω, απλά θα πω ότι αυτές εντάσσονται στην μόδα της εποχή μας, όπου ο κάθε αργόσχολος ανδρώνεται με το να επιτίθεται σε ένα δημοσιογράφο έχοντας αφορμή την άσκηση  του λειτουργήματος του.

                      Με τιμή

Ένας ταπεινός Δημοσιογράφος           

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ