Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Καρέ΄΄ Αποστολίδη για τους πρωτοπόρους, δυσκολεύτηκε η Δήμητρα – Μια ντουζίνα γκολ τα Αεράτα

Σκορ-μαμούθ από τους πρωτοπόρους της Α΄ κατηγορίας Γρεβενών, τα Γρεβενά Αεράτα, απέναντι στο Μέγαρο.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΜΕΓΑΡΟ 12-1: Έκανε το… λάθος να προηγηθεί ο Κεραυνός Μεγάρου (στο 3΄ με τον Τζιαμπίρη, σε αντεπίθεση) και στη συνέχεια τα Γρεβενά Αεράτα ξέσπασαν. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Ραφαήλ Αποστολίδης (12΄ με κεφαλιά, 15΄, 44΄, 76΄), τρία ο Σέργιος Μπαλοδήμος (8΄, 64΄, 72΄), δύο ο Παναγιώτης Λάλλος (14΄, 18΄), δύο ο Αχιλλέας Κουρέλας (30΄, 39΄), ένα γκολ ο Θέμης Δημόπουλος (50΄). Στο 66΄ ανατροπή του Τζιαμπίρη από τον Κατσαντώνη, το πέναλτι εκτέλεσε ο πρώτος, άουτ. Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Στεργιόπουλος (Χαραλαμπίδης, Λιάκας).
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Κυρατζής (46΄ ΠΕΤΚΑΝΑΣ), Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος (18΄ λ.τ. Γάκης), Κατσαντώνης, Ίττης, Θ. Δημόπουλος, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Λάλλος, Κουρέλας (46΄ Τζάτσος), Ρ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Χρυσής, Κακαφίκας, Σωκρ. Μήττας, Βαρβάτος, Καρανάσιος, Ντεμάι, ΧΑΧΑΝΙ, Τσιτσιπάς, Β. ΜΗΤΤΑΣ, Τζιαμπίρης.
ΚΙΒΩΤΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-5: Σε δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, σε χιονόπτωση, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του στο β΄ μέρος κι έφθασε δίκαια στη νίκη. Στο 6΄ ο Παπαϊωάννου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έκανε το 0-1, στο 18΄ ο Βλάχος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά σημάδεψε άουτ. Στο 27΄ και σε φάση διαρκείας, ο Βλάχος από κοντά έκανε το 0-2, ωστόσο ο Αλιάκμων ισοφάρισε σε ένα λεπτό (στο 43΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζάχαρη στο «Γ» και στο 44΄ με τον Φωτιάδη). Στο 49΄ ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ γκολ του Ξάνθου (υπόδειξη του επόπτη Παπαδημητρίου), στο 62΄ ο νεοεισελθών Σούλας με πλασέ έκανε το 2-3, ενώ στη συνέχεια της φάσης αποβλήθηκε ο Αλ. Βασιλειάδης, διότι απώθησε τον σκόρερ. Στο 70΄ δυνατό σουτ του Τσιάρα, ο Παπαδόπουλος στη γραμμή πήγε να διώξει και σημείωσε αυτογκόλ, στο 73΄ με περίτεχνη ενέργεια και πλασέ ο Σούλας έκλεισε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας Αποστολίδης, με αποτέλεσμα κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ο Σάντρι. Καλός ο διαιτητής Ρίγκος (Βλαχάκης, Παπαδημητρίου).
ΚΙΒΩΤΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (76΄ λ.τ. Νούχα), Καλαϊτζίδης, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Μπαχτσεβάνος, Φωτιάδης (51΄ Σάντρι), Πανταζής, Χατζηγετίν, Σούλας (56΄ Σ. Κολέτσος), ΖΑΧΑΡΗΣ, Ν. ΚΟΛΕΤΣΟΣ.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΤΣΟΥΜΠΛΙΚΑΣ, Τζάγκας (82΄ Σουρβάς), Γεωργίου, Τερζής, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χαντάβας, ΤΣΙΑΡΑΣ, Παπαϊωάννου (75΄ Μητρέντσες), Βλάχος (54΄ ΣΟΥΛΑΣ), Ξάνθος, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 3-2: Δύσκολη νίκη πέτυχε η Δήμητρα, σε ένα πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν ισάριθμες φορές, σε παιχνίδι που έγινε μέσα σε βροχή και αρκετό κρύο. Στο 12΄ ο Γ. Λάλλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 25΄ ο Κόνι ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και στο πέναλτι ευστόχησε ο Ηρακλής Νικολαϊδης. Στο 47΄ ο Βαγγέλης Αναστασίου με πολύ ωραίο φάουλ έκανε το 2-1, στο επόμενο λεπτό ωραία συνδυασμένη προσπάθεια και ο Ηρακλής Νικολαϊδης με σουτ έξω από την περιοχή, ανατράπηκε. Στο 78΄ ο Αναστασίου με πέναλτι (ανατροπή του Λευτέρη Κουτσαλιάρη) σημείωσε το 3-2. Πολύ καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Φαλτάκας, Ράντζας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Ορφανίδης (46΄ Χρ. Λάλλος), Τσιρώνης, Ρότσι, Γκαραλιάκος, Τζημορόπουλος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.
ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Ι. Τσιάτσιος (75΄ Φ. Φαρμάκης), Λιάκας, Φούντογλου, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Κόνι, ΚΟΥΛΕΤΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Γ. Τσιάτσιος, Αναστασιάδης.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ