ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Όλοι διαφωνούν…με όλους!!!

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο στα Γρεβενά, αντιπροσωπείες των Δημοτικών Σχολείων Σαρακήνας, Κνίδης, Βατολάκκου, Αγίου Γεωργίου και Αμυγδαλιών.

Ο κ. Χαντάβας ανέλυσε σε όλες τις αντιπροσωπείες τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και τις καλύτερες εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρουν τα πολυθέσια δημοτικά σχολεία.

Οι γονείς των μαθητών αναγνώρισαν τα πλεονεκτήματα των πολυθέσιων σχολείων, πλην όμως εξέθεσαν στον κ. Βουλευτή τους λόγους για τους οποίους αρνούνται να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία που θα δημιουργηθούν, μετά τις συνενώσεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα:

Οι γονείς των μαθητών του πρώην Δήμου Βεντζίου, συμφωνούν με τη δημιουργία ενός διθέσιου σχολείου, αλλά διαφωνούν με την έδρα του.

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σαρακήνας, ζητούν να παραμείνει η έδρα στη Σαρακήνα, όπως αποφασίστηκε.

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κνίδης, ενημέρωσαν τον κ. Χαντάβα ότι η πλειοψηφία των γονέων του νέου Δημοτικού Σχολείου επιθυμεί η έδρα του Σχολείου να είναι η Κνίδη και σε αντίθετη περίπτωση πολλοί από αυτούς θα μεταφέρουν τα παιδιά τους στα Γρεβενά.

Οι γονείς των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Βατολάκκου, Αγ. Γεωργίου και Αμυγδαλιών δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να μεταφέρουν τα παιδιά τους στην Κιβωτό, επιμένουν στη διατήρηση των υφιστάμενων διθέσιων Δημοτικών Σχολείων και στην περίπτωση που το Υπουργείο δεν κάνει δεκτό το αίτημα τους, προτίθενται να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα Γρεβενά.

Ο κ. Χαντάβας δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τα αιτήματα τους κατά την επικείμενη συνάντηση του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS