ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Γρεβενών, και αντιδρών τας στην ανιστόρητη και προκλητική απόφαση για κατάργηση σχολικών μονάδων στην περιοχή μας, ενώσαμε σήμερα τις φωνές μας, τις φωνές του αδάμαστου και περήφανου Γρεβενιώτικου λαού που σήμερα με την μαζική συμμετοχή του απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στους «κηδεμόνες» και στους γραφειοκράτες που θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.

Διαδηλώνουμε και εκφράζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τα ακόλουθα:

-Είμαστε ενάντια σε οποιοδήποτε κλείσιμο σχολείου στο Δήμο Γρεβενών.

-Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παγερή και προκλητική στάση των αρμοδίων του Υπουργείου Παιδείας, που υποδέχτηκαν αδιάφορα την καθολική καταδίκη της κοινωνίας μας στις επιχειρούμενες καταργήσεις, όπως εκφράστηκε μέσα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου και των κατά τόπους φορέων , συλλόγων και πολιτών.

Συμπαραστεκόμαστε και υποκλινόμαστε στο κάλεσμα της νεολαίας μας για ενεργή αντίσταση στις μεθοδεύσεις που κονιορτοποιούν το όραμά της για ουσιαστική και ανεμπόδιστη πρόσβαση στη γνώση και στη δημιουργία.

-Κοινοποιούμε προς όλους όσους έχουν ανάμιξη σ’ αυτούς τους ύπουλους και αντικοινωνικούς σχεδιασμούς, ότι αυτή η πρωτοφανής συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Θα νιώσουν στο πετσί τους τη γενναία και κλιμακούμενη αντίσταση ενός λαού που όταν νιώσει την αδικία υπερβαίνει τις δυσκολίες και θριαμβεύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
kaltsiou
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
PINDOS
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS