ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Το βράδυ της Παρασκευής διακόπτεται η λειτουργία της αναλογικής εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών σε Γρεβενά, Σιάτιστα , Νεάπολη, Τσοτύλι και Καστοριά

Το βράδυ της Παρασκευής , θα σταματήσει η εκπομπή του αναλογικού σήματος όλων των τηλεοπτικών σταθμών , εθνικών και περιφερειακών , που εκπέμπουν από τα κέντρα των Γρεβενών , της Σιάτιστας , του Τσοτυλίου και του Αγίου Αθανασίου Καστοριάς.

Συνεργεία της digea παρέμειναν στην πόλη των Γρεβενών εργαζόμενοι ακόμη και αυτές τις ημέρες για την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής Υδατόπυργου Γρεβενών , Βουνάσας Γρεβενών , Τσοτυλίου Κοζάνης και Αγίου  Αθανασίου Καστοριάς.

Έτσι, τα αναλογικά σήματα θα σιγήσουν από τις μεταμεσημβρινές- βραδινές ώρες της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου αν όλα πάνε καλά οι παραπάνω περιοχές θα καλύπτονται από το ψηφιακό σήμα.

Ο Τηλεοπτικός σταθμός Γρεβενών ΄΄ Κανάλι28΄΄ που λειτουργεί από το 1989 , 25 χρόνια, εκπέμπει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ψηφιακά στις περιοχές Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Φλώρινας. Ενώ, από το πρωί της Παρασκευής θα καλύπτει και τις περιοχές των Γρεβενών , Σιάτιστας , Τσοτυλίου , Καστοριάς και Δεσκάτης.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS