ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών καθώς και το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. κος Απόστολος Τσένης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών επισκέφτηκε την Τρίτη 24-4-2012, το πρωί , ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. κος Απόστολος Τσένης.

Τον υποψήφιο Βουλευτή υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κος Σούλτης Θεόφιλος καθώς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το χρόνιο πρόβλημα της ακαταλληλότητας του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην πόλη των Γρεβενών σχολιάστηκε από τον κ. Τσένη ενώ, ιδιαίτερη  μνεία απέδωσε σε όλο το ένστολο ανθρώπινο δυναμικό για το δύσκολο έργο που επιτελεί σε ιδιαίτερα απαιτητικές και πρωτόγνωρες για την Ελληνική κοινωνία συνθήκες.

 

 

 

Με τις γυναίκες – μέλη του ΚΑ.Π.Η. Γρεβενών συναντήθηκε την Τετάρτη 25-4-2012, το πρωί ,ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π. Ε. Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Τσένης.

 

Στην συζήτηση που ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα, οι κυρίες του Κ.Α.Π.Η. εστίασαν στο ζήτημα της περικοπής των συντάξεων γήρατος και την οικονομική ασφυξία που έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά.

 

Ο κος Τσένης μεταξύ άλλων επισήμανε ότι, «η μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών με εμφανή προέκταση την πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, αποτελεί όχι μόνο ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο αλλά και μια βαθιά κρίση αξιών πολιτικού περιεχομένου.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται για την αποκατάσταση του εισοδήματος των χαμηλών συντάξεων.

Υπάρχουν εναλλακτικοί, αποδοτικότεροι και ρεαλιστικοί τρόποι να μειωθούν οι δαπάνες του Κράτους, οι οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων δεν είναι πανάκεια.

 

Οι πολίτες της 3ης ηλικίας είναι απόλυτα ενεργά, ισότιμα και αυτόνομα μέλη και τους αξίζει ο δέοντας σεβασμός  για την προσφορά τους στην κοινωνία.

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS