ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Σύλλογoς Δεσκατιωτών Αθήνας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δεσκατιωτών Αθήνας είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και συνεργασία την Τετάρτη 2/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Λιζέκας, ο γραμματέας κ. Λάμπρος Παλάντζας και τα πέντε παρόντα μέλη του Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Βουλευτή, δηλώνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που Βουλευτής του Νομού επισκέπτεται τα γραφεία του Συλλόγου στα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Ανέλυσαν τις δραστηριότητες του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια, τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και εξέφρασαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ανάπτυξη της Δεσκάτης.

Ο κ. Χαντάβας συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για όλες τις προσπάθειες και δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου που συμβάλλει στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην προβολή και ανάπτυξη της Δεσκάτης.

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS