ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Στα σκαριά η ίδρυση Ταμείου Αλληλεγγύης στον Δήμο Δεσκάτης

 

Στην υλοποίηση άλλης μίας εξαγγελίας της προχωρά η δημοτική αρχή Δεσκάτης με την ίδρυση Ταμείου Αλληλεγγύης για τους πολίτες του Δήμου που χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

 

 

 

Ως γνωστόν, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΚΑΑ) του Δήμου Δεσκάτης τα τελευταία δύο χρόνια μοιράζει τρόφιμα κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη.

 

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής προστασίας, η δημοτική αρχή Δεσκάτης σε αγαστή και διαρκή συνεργασία με την ΔΕΠΑΚΑΑ καλεί τους δημότες να γίνουν αρωγοί και συμπαραστάτες στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία με σκοπό την δημιουργία ενός ταμείου αλληλεγγύης.

 

«Ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, δεν θέλουμε απλά να αρκεστούμε στη διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Αλλά ευελπιστούμε να ιδρύσουμε ένα ταμείο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, το οποίο θα στηρίζει οικονομικά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου όσους δημότες χρειάζονται οικονομική βοήθεια», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε πολίτες και φορείς να συμβάλλουν ενεργά στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

 

«Η πρωτοβουλία μας αυτή δεν μπορεί να έχει θετική κατάληξη δίχως την συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή του συνόλου της κοινωνίας του Δήμου μας, και φυσικά των φορέων και των οργανώσεων που δρουν στην περιοχή μας. Γι’ αυτό σας καλώ όλους να συμμετάσχετε– στο μέτρο των δυνατοτήτων τους – στην δημιουργία αυτού του ταμείου με στόχο την άμεση βοήθεια σε όποιον δημότη έχει ανάγκη», επισημαίνει ο κ. Μίγκος, υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική αρχή αγωνίζεται αδιάκοπα για την καλυτέρευση της καθημερινής ζωής των δημοτών.

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS