ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Σε εταιρεία των Βρετανικών Παρθένων Νήσων πουλήθηκε ο 902

Υπεράκτια εταιρία με έδρα τις Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την κυπριακή «Α-ORIZON MEDIA LTD»,που αγόρασε τον 902 από το ΚΚΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου.

Πρόκειται για την εταιρία «NALOTIA VENTURES», όπως γράφει η εφημερίδα «Αλήθεια», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της εταιρίας «Α-ORIZON MEDIA LTD», που είναι 2.000 ευρώ διαιρεμένο σε 2000 μετοχές του ενός ευρώ η κάθε μία.

Κατά τα στοιχεία του Εφόρου, η «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε, από το δικηγορικό γραφείο του Πανίκου Α. Λεωνίδου, στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010 και τουλάχιστον μέχρι τις 19/7/2013 ως κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».

Διευθύντρια της “Α-Orizon” φέρεται να είναι η Χρυσάνθη Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος με έδρα εργασίας την διεύθυνση του δικηγορικού γραφείου του κ. Λεωνίδου. Γραμματέας της εταιρείας είναι η LE.KO COMPANY SERVICES LIMITED, που έχει εγγραφεί στο μητρώο του Έφορου στις 3 Μαρτίου του 2003 με διεύθυνση ίδια με του εν λόγω δικηγορικού γραφείου. Το μετοχικό κεφάλαιο της LE.KO είναι 171 ευρώ και μέτοχοι και διευθυντές οι δικηγόροι του γραφείου του κ. Λεωνίδου: Μιχάλης Κονής, Πανίκος Λεωνίδος, Γεωργία Λεωνίδου.

 

 

tvxs.gr

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS