ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία και με ένα πολυπληθές ακροατήριο έγινε η συνάντηση που πραγματοποίησε η Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα διαλέξεων του πρώην δημαρχείου Νεαπόλεως  με ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο. Οι ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων θεσμικών εκπροσώπων των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας βρήκαν απαντήσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους .

Οι απόψεις και οι προτάσεις των εκπροσώπων βρήκαν σύμφωνο τον Υφυπουργό ο οποίος δήλωσε ότι συμμερίζεται τις προτάσεις τους σχεδόν εξολοκλήρου και αναφέρθηκε στην νέα μορφή που πρέπει να έχουν οι συνεταιρισμοί ,οι ομάδες παραγώγων ,τα δημοπρατήρια κ.α στα επόμενα χρόνια.

Ενημέρωσε ακόμα ο Υφυπουργός ότι γίνονται προσπάθειες να κερδισθεί ο χαμένος χρόνος για πολλές δράσεις που αφορούν τους νέους αγρότες –καλλιεργητές.

Δόθηκαν και πολλές εξηγήσεις για ζητήματα που αφορούν τον κτηνοτροφικό τομέα. Από τον Υφυπουργό δόθηκε το νέο ραντεβού που θα έχουν στο επόμενο διάστημα σε συνεργασία Υπουργείο –Περιφερειάρχης και Περιφερειακού συμβουλίου Δυτική Μακεδονία στην Κοζάνη .

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS