ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Ο Πρόεδρος του Τ. Σ. Ροδιάς για τον αποχιονισμό (30-12-2011)

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικό έντυπο και ιστοσελίδα ότι από την Κοινότητα Ροδιάς εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας για ΔΗΘΕΝ μη αποχιονισμό των εσωτερικών δρόμων του οικισμού.

Η Τοπική Κοινότητα Ροδιάς, η οποία εκπροσωπείται από το εκλεγμένο τριμελές συμβούλιο της, ποτέ δεν έστειλε κάποια τέτοια επιστολή σε οποιονδήποτε. Πολύ δε περισσότερο όταν η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Τα μηχανήματα του Δήμου παρενέβησαν άμεσα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προέβησαν στον αποχιονισμό του εσωτερικού οδικού δικτύου, ταυτόχρονα με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στο κομμάτι της αρμοδιότητάς της και έτσι η Ροδιά γιόρτασε, όπως και οι άλλες Τοπικές Κοινότητες, χωρίς προβλήματα τα φετινά Χριστούγεννα.

Το Τοπικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της Ροδιάς ευχαριστούν τις Υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου για την άμεση ανταπόκρισή τους και σ΄ αυτήν την δύσκολη από τα καιρικά φαινόμενα συγκυρία.

Υ.Γ.1 Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Ροδιάς είτε δεν «περπάτησε» τους δρόμους του χωριού του… είτε απαντάει «καθ΄υποβολή!»

Οι κάτοικοι έως και σήμερα διαμαρτύρονται για την θλιβερή κατάσταση των δρόμων…

Και… όταν λέμε από την «Κοινότητα Ροδιάς» εννοούμε τους κατοίκους του χωριού και προφανώς όχι το τοπικό συμβούλιο. Ας μάθει να διαβάζει καλύτερα ο κ.πρόεδρος….

Υ.Γ.2 Οσον αφορά για όλα τα άλλα να συζητήσει πρώτα με τους κατοίκους της Ροδιάς οι οποίοι με τα φτυάρια ανοίγουν ακόμη και σήμερα  τους δημοτικούς δρόμους και μετά να καταφεύγει σε δήθεν διαψεύσεις.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS