ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

Προωθείται η γαλλική γλώσσα στην ελληνική εκπαίδευση

Η προώθηση της γαλλικής γλώσσας στην εκπαίδευση ήταν το αντικείμενο της σημερινής εκδήλωσης στη γαλλική Πρεσβεία, στην οποία παραβρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης πρέσβεις και επιτετραμμένοι των πρεσβειών της Γαλλίας, του Καναδά, της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Τσεχίας, της Τυνησίας, της Αιγύπτου και της Αυστρίας.

 

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της γαλλικής γλώσσας στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση), στην ανάδειξη και στην ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης, στην ανάπτυξη διαπανεπιστημιακών σχέσεων και τέλος στην οργάνωση της ετήσιας Εβδομάδας Γαλλοφωνίας στην Ελλάδα (Μάρτιος 2013).

 

Ο κ. Παπαθεοδώρου υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της ελληνικής πλευράς να δώσει νέα δυναμική στη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμβολή του Διεθνούς Οργανισμού στη στήριξη της Παιδείας και της Έρευνας, στην προώθηση των αρχών της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού, καθώς και της ετερότητας, πολιτιστικής και γλωσσικής, σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
Κυνηγετικός Σύλλογος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
kaltsiou
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS