Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Προσλαμβάνονται 200 άτομα στην αστυνομία εκτός ΑΣΕΠ – Δείτε τις ειδικότητες

Ποιες ειδικότητες αφορά η διαδικασία
Στην πρόσληψη 200 πτυχιούχων ειδικών καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία, προχωράει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ο διαγωνισμός θα αφορά μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου θα γίνει εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις ειδικών καθηκόντων περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες : Ιερείς, υγειονομικούς (γιατρούς, οδοντιάτρους, ψυχολόγους, βοηθούς ακτινολογικών ή μικροβιολογικών εργαστηρίων, οδοντοτεχνικούς και φυσικοθεραπευτές, αστυκτηνίατρους). Επίσης οι προσλήψεις αφορούν στη στελέχωση των εγκληματολογικών εργαστηρίων (χημικοί, βιοχημικοί, βιολόγοι, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί και φυσικοί μηχανικοί) πτυχιούχοι τμήματος ιατρικών εργαστηρίων και τεχνολόγοι τροφίμων.
Οι 200 υποψήφιοι αυξημένων προσόντων, κάτοχοι μεταπτυχιακών σπουδών, θα προσληφθούν και θα εργαστούν σε εξειδικευμένες διευθύνσεις οικονομικών και εγκληματολογικών ερευνών. Για παράδειγμα οι πτυχιούχοι οικονομικών θα απασχοληθούν στην οικονομική αστυνομία, όπου απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό υψηλού επιστημονικού επιπέδου.
Τα απαιτούμενα προσόντα είναι ανάλογα και για τις νέες θέσεις βιοχημικών – βιολόγων στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών όπου γίνονται εξετάσει DNA
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο της θέσης, να γνωρίζουν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να έχουν υγειά και άρτια σωματική διάπλαση, υπακοή στο σύνταγμα και να μην έχουν καταδικαστεί για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης αξιόποινης πράξης Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του εκάστοτε υποψηφίου.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται και επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας καθώς και βεβαίωση προϋπηρεσίας στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.
Η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται εκτός ΑΣΕΠ, από τριμελή επιτροπή αξιωματικών, η οποία συντάσσει πίνακα ικανών υποψηφίων.
Οι ιδιώτες υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις, ενώ δεν πρέπει να πάσχουν από μία σειρά νοσημάτων.
news.gr

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS