ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Πράσινο φως ανάβει το ΥΠΕΚΑ (17/11/2011)

Πράσινο φως ανάβει το ΥΠΕΚΑ για την παραχώρηση δημόσιων δασικών εκτάσεων με σκοπό την κατασκευή του Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα και του Παλαιοντολογικού Μουσείου Μηλιάς.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, με απόφαση του, έκανε αποδεκτή την υπ’ αριθμό 322/2006 γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία μπορεί να παραχωρηθεί δημόσια δασική έκταση σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων.

Την απόφαση αυτή, είχε ζητήσει με επιστολή του στις 6 Οκτωβρίου 2011, ο Bουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, ώστε να καταστεί εφικτή η παραχώρηση δημόσιων δασικών εκτάσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα και του Παλαιοντολογικού Μουσείου της Μηλιάς.

Μετά την απόφαση αυτή και εφόσον, με μέριμνα του Δήμου, εγκριθούν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου, η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών θα προωθήσει τις διαδικασίες παραχώρησης των δημόσιων δασικών εκτάσεων που απαιτούνται για την κατασκευή των δύο προαναφερόμενων έργων που προωθεί ο Δήμος Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS