ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ ΑΛΙΑΚΜΩΝ΄΄

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» Κοζάνης, συνεχίζοντας τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του, θα πραγματοποιήσει τις εξής εκδηλώσεις:
Α) Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, ανήμερα του Αγίου Μόδεστου θα εορτάσει τον Άγιο Μόδεστο, που θεωρείται ο προστάτης των κτηνοτρόφων και ο θεραπευτής των κατοικίδιων ζώων. Ο εκκλησιασμός θα γίνει στη Ροδιανή Κοζάνης, όπου έχει ανεγερθεί τα τελευταία χρόνια ομώνυμος Ιερός Ναός προς τιμήν του Αγίου Μόδεστου και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:
1. Παρακολούθηση πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας με αρτοκλασία.
2. Θείο κήρυγμα για τον Άγιο Μόδεστο και τη σχέση του με τους κτηνοτρόφους.
3. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί καφές στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Ροδιανής, κάτω από το Δημοτικό Σχολείο και δίπλα από τον Κεντρικό Ναό του χωριού.
Β) Το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. μετά τη γιορτή του Αγίου Μόδεστου για να τιμήσει τους κτηνοτρόφους, θα πραγματοποιήσει σαρακοστιανή χορευτική βραδιά, στο οικογενειακό κέντρο της Ροδιανής «ΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ», με την ορχήστρα του Χάρη Πουτιού.
Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλοι οι γεωργοκτηνοτρόφοι της περιοχής μας να τιμήσουν τις εκδηλώσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα: 24610-32100 , 24610-30525 και 24610-99906 (Ναπολέων Κοντός ή Τσολάκης Ιωάννης).
Το Δ.Σ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS