ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας :Αρχίζουν οι εγγραφές

Το   Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΥΠΕΚΑ, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του έκτου κύκλου εκπαίδευσης ενεργειακών επιθεωρητών.

Όλοι οι διπλωματούχοι μηχανικοί ή πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης  ή μηχανικοί που έχουν αποκτήσει αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στη χώρα μας  βάση της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας  και επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτηρίων ή Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης ή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού, θα πρέπει  να παρακολουθήσουν το παραπάνω  εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μετά το πέρας των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων με χρήση της οποίας μπορεί να γίνει άμεσα αναγγελία  έναρξης δραστηριότητας Μόνιμου Ενεργειακού Επιθεωρητή.

Οι εγγραφές του έκτου κύκλου παρακολούθησης  θα γίνονται από 17 μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο 2461056715 ή να αποστέλλουν σχετικό email στη διεύθυνση epapadopoulou@uowm.gr

Τα μαθήματα του θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου 2013.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS