ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Πάλι τα αλαλάζοντα κύμβαλα;

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το γεγονός ότι ο πρόεδρος και άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου από τον πολιτιστικό σύλλογο Κιβωτού ,  παραιτήθηκαν μη ανερχόμενοι στις απαράδεχτες , ανερμάτιστες και παντελώς ασύστολες κατηγορίες , για κακή δήθεν εκτέλεση του προϋπολογισμού του συλλόγου .

     Τις κατηγορίες αυτές αφήνουν να κυκλοφορούν οι μάστοροι  του είδους στην Κιβωτό.

      Είναι ένα θέατρο αυτό  παραλόγου και συκοφαντίας προπαντός , το οποίο ξαναπαίξανε αυτοί οι ελάχιστοι και αρνητικοί , σε κάθε προοδευτική προσπάθεια  , Κιβωτιανοί .

       Δε ξεχνώ την πικρία που νιώσαμε το έτος 1987 , με τον Αλεξιάδη Ιορδάνη , Πρόεδρο τότε του πολιτιστικού συλλόγου . Επιστρέψαμε  από τη Γερμανία με το θεατρικό και χορευτικό τμήμα του συλλόγου . Εκεί στη Γερμανία δώσαμε σειρά παραστάσεων στις πόλεις της Γερμανίας , Μόναχο , Στουγκάρδη , Κέππιγκεν , όπου υπήρχαν Κιβωτιανοί μετανάστες . Στις θεατρικές και χορευτικές μας παραστάσεις αφήσαμε τις άριστες των εντυπώσεων προς όλους τους Ποντίους και μη , χωρίς να επιβαρύνουμε το σύλλογο ούτε πεντάρα .

Και τότε κυκλοφόρησαν τα ίδια σενάρια εις βάρος μας .

      Σήμερα παρακολουθώ πάντα κοντά και γνωρίζω τα πεπραγμένα του συλλόγου , τα οποία ξεχωρίζουν και ξεφεύγουν από την συνήθη πεπατημένη πεπραγμένων των άλλων συλλόγων γενικά .

      Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου προπαντός , όσο και τα άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου , είναι άτομα εγνωσμένης αξίας , με προσφορά στην όλη υπόθεση της Κιβωτού . Σε ένα πράγμα μόνον ύστερον δεν αντέχουν στα τραύματα της αχαριστίας . Για αυτό τους γράφω σήμερα , για αν τους τονίσω ότι Πήλιους , Γούσηδες και εφιάλτες , πάντα έτρεφε η Ελλάδα. Η ανεύθυνη συζήτηση στα καφενεία της Κιβωτού και ο εξακοντισμός μύδρων από τα καφενεία είναι το αγαπητό άθλημα αυτών των ολίγων ευτυχώς .

      Εμείς όμως όλοι οι άλλοι σας επικροτούμε πάντα και στεκόμαστε στο πλευρό σας . Αγωνιούμε μάλιστα να δούμε τη συνέχιση του άξιου έργου σας , όπως το προγραμματίσατε στον προϋπολογισμό έργων και δράσης του συλλόγου .

       Αφήστε λοιπόν τα κύμβαλα να αλαλάξουν και εσείς επανέλθετε στις επάλξεις δράσης σας . Η Κιβωτός σήμερα , χωρίς κανένα τοπικό φορέα και καμία τοπική εξουσία, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τα δυναμικά της στοιχεία σε στοίχιση δράσης .

        Η στοίχιση προσφέρεται μέσα από το σύλλογο και τον Περικλή του Χρυσού αιώνα των Αθηνών κατηγόρησαν

Κύριε Πρόεδρε του συλλόγου Κιβωτού .

Χρήστος Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS