ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Οι υποψήφιοι βουλευτές Τιμολέων Κοψαχείλης της Ν.Δ, Σοφοκλής Εταιρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Ψάρρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Γιώργος Νασίκας της ΔΗ.ΜΑΡ για τις εκλογές της Κυριακής στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην τοπική Κοινωνία

Τι λένε για τις εκλογές της Κυριακής ο Τ. Κοψαχείλης, ο Σ. Εταιρίδης και ο Θανάσης Ψάρρας.

Τιμολέων Κοψαχείλης: ¨»Η κοινωνία των Γρεβενών την Κυριακή θα αποφασίσει και πάλι ποιο κόμμα θέλει στην Κυβέρνηση, ποιόν Πρωθυπουργό επιθυμεί και ποιόν θέλει βουλευτή στο Νομό Γρεβενών.

Την Δευτέρα η Κυβέρνηση της Ν.Δ θα είναι Κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες και με την ψήφο των Γρεβενιωτών θα είμαι βουλευτής για όλους τους συμπολίτες μου».

Σοφοκλής Εταιρίδης: « Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στα Γρεβενά ο λαός θα τιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το λαϊκό κίνημα δεν γυρίζει πίσω. Το πρόγραμμα το ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από τα δίχτυα του μνημονίου. Η ελπίδα πλέον κυριαρχεί σε όλους τους Έλληνες. Στα Γρεβενά ο λαός θα στείλει την Κυριακή ένα μήνυμα ανατροπής και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο»

Γιάννης Ψάρρας: « Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραμένει ένα κίνημα ευθύνης. Παραμένει ένα μήνυμα ελπίδας, προοπτικής και αλλαγής. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ διαχειρίστηκε μία δύσκολη και άχαρη περίοδο και ανέλαβε ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που το αναλογούσαν. Οι Έλληνες καθημερινά τώρα διαπιστώνουν πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ παραμένει κίνημα εμπιστοσύνης. Αναγνωρίζουν το έργο και την διαχρονική προσφορά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Τώρα και στα Γρεβενά οι πολίτες θα δώσουν την δύναμη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ώστε να αναδειχθεί ως ο πρωταγωνιστής σύνθεσης για μία νέα διακυβέρνηση στη χώρα μας».

 

Από τον Γ.Νασίκα ΔΗΜ.ΑΡ.

 

Διεκδικούμε την προτίμηση του Γρεβενιώτικου λαού όχι από αυταρέσκεια, ΑΛΛΑ, από έντιμη διάθεση να προσεγγίσουμε κριτικά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τις μεγάλες πατριωτικές αλήθειες που στην παρούσα συγκυρία η συνεπής, πλήν κυβερνώσα, Κεντρό – Αριστερά είναι σε θέση να αναδείξει.

Η Δημοκρατική Αριστερά και ο ηγέτης της Φ.Κουβέλης επιδιώκει έμπρακτα την απαλλαγή από πάθη και ανεπάρκειες του παρελθόντος και εκφράζει κατά του πλέον διαυγή και διαυγή και πρακτικό τρόπο συνετές και προοδευτικές προτάσεις για το εγγύς μέλλον της χώρας τους δοκιμαζόμενους εργαζομένους όσο και προδικαίως αγωνιώσα νεολαία του έθνους.

Στόχος μας: οι αδικίες, οι ανισότητες, οι ελλείψεις, η ασυδοσία, η σπατάλη αλλά και η δημιουργία νέων και ίσων ευκαιριών για τους επαγγελματίες και εν γένει, για όλους τους πολίτες.

 

 

Εύχομαι σ΄ όλους καλές επιλογές

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS