ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Οι μάσκες έπεσαν …Τα είπαμε … Τα γράψαμε …

Οι συνιστώσες των αριστοδεξιών συνιστώσεων ξαναθυμήθηκαν  το βρώμικο 89 τότε που κατάληξε σε φιάσκο χτυπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Σκοπός τους είναι φυσικά η Δημοκρατική Παράταξη με στόχο την διάλυση της και να παίξουν δήθεν ένα πόλο ενάντια στην Συντηρητική Παράταξη ( τρομάρα τους )…

Δυστυχώς όμως, καταλήγει πάλι σε ένα δεύτερο φιάσκο. Οι δήθεν κατηγορίες τους ξεσκεπάστηκαν, τα κίνητρα τους έγιναν γνωστά …

Και πάλι θα πάρουν την απάντηση όταν έρθει η ώρα.

Το σχέδιο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει για δεύτερη φορά. Φυσικά, δεν μας χωρίζει τίποτα με τους ψηφοφόρους του, δώσαμε μαζί αγώνες και σύντομα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος σε πανστρατιά στηρίζοντας τον Πρόεδρο τον Δημοκρατικά εκλεγμένου με στόχο την ενότητα της παράταξης. Είναι χρέος όλων μας. Το χρωστάμε στον Ιδρυτή μας και σε όλους όσους στα δύσκολα αγωνίστηκαν τόσα χρόνια ενόψει του Συνεδρίου με καθαρές προτάσεις βάζοντας τέλος στην εσωστρέφεια.

Υστερόγραφο:   Προς τους πρώην αηδόνιδες και διάφορους κρυφοδεξιούς… Να παραδώσετε τις έδρες, δεν σας ανήκουν… Καθαρά και Ξάστερα !!!

Νούσιας Ιωάννης

Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS