ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

«Ναι» στη δημιουργία κέντρου κράτησης παράνομων λαθρομεταναστών από το Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης

Με συντριπτική πλειοψηφία 20 ψήφων υπέρ και μιας κατά (Λαϊκή Συσπείρωση) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 02/04/2012, αφουγκραζόμενο την τοπική κοινωνία και τους φορείς του Δήμου αποφάσισε να προτείνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και στην Κυβέρνηση, τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης Παράνομων λαθρομεταναστών στο Δήμο Δεσκάτης.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Νίκος Μίγκος, ενημέρωσε το σώμα του Δ.Σ. για την συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, αναλύοντας τις προϋποθέσεις ίδρυσης ενός τέτοιου κέντρου και τα ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία και κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει θετικά.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

“Μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό ζήτημα με τεράστιες προεκτάσεις για κάθε δραστηριότητα εντός της χώρας η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν κωφεύει και αναλαμβάνει, το μερίδιο που της αναλογεί για την ανακούφιση του προβλήματος, όπως δηλαδή με σταθερότητα πράττει έναντι κάθε ανάλογου προβλήματος που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

Επειδή ακριβώς η λειτουργία χώρων φιλοξενίας είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος προκειμένου να μειωθούν και σταδιακά να εξαλειφθούν οι επιπτώσεις από τη διαβίωση χιλιάδων παράνομων μεταναστών στη χώρα, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συμφωνήσει και να συνδράμει στην ίδρυση, κατασκευή, δημιουργία και λειτουργία τους.

Επιπλέον, μέσα από τη λειτουργία τους θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα από την Κεντρική Εξουσία ώστε να ενισχύεται με κάθε τρόπο η τοπική οικονομία”

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS