ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας τη διαχρονική παρουσία της Γυναίκας στην οικοδόμηση μέσα από πολλαπλούς ρόλους μιας κοινωνίας, αλλά και την υποχρέωση της ίδιας της κοινωνίας για πραγματική ισότητα των μελών της.

 

 

 

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Ημέρα τιμής αλλά και έντονου προβληματισμού για την «ισότιμη» παρουσία της Γυναίκας στην εργασία, στο σπίτι, στις ίσες ευκαιρίες και της ισότητας μεταξύ των δύο φίλων.

Έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην αρμονική και δημιουργική συνύπαρξη των δύο φίλων, μένουν να γίνουν ακόμη περισσότερα έτσι ώστε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των γυναικών εκτός από κοινωνικό ζητούμενο να γίνει στάση ζωής στην καθημερινότητα μας με τον απαιτούμενο σεβασμό.

Η Ελληνίδα Γυναίκα απέδειξε ότι επάξια μπορεί να «υποστηρίξει» οποιονδήποτε ρόλο και εάν κατέχει στον κοινωνικοοικονομικό ιστό της χώρας μας.

Ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γυναικεία παρουσία και με χαρά προβάλουμε και προωθούμε τις όποιες πρωτοβουλίες της. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των Γυναικών και ενισχύουμε το ρόλο τους στη Τοπική Κοινωνία έμπρακτα.     

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS