ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού συναντήθηκε το Σάββατο 5/11 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή συναντήθηκε το Σάββατο 5/11 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο ορισμός της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, καθώς και η στελέχωση και η περεταίρω προοπτική του Χιονοδρομικού Κέντρου.

 

 

Ο κ. Μπιτσαξής δήλωσε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν προσδοκά έσοδα από τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου. Επιθυμεί το χιονοδρομικό κέντρο να εξελιχθεί σε μία υγιή και βιώσιμη επιχείρηση, που θα διοικείται με κανόνες χρηστής διοίκησης και απόλυτη διαφάνεια, τα δε κέρδη της επιχείρησης επιθυμεί να διατίθενται για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες του Ν. Γρεβενών.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας ζήτησε από τον κ. Χαντάβα να αναλάβει εκ μέρους του και εκ μέρους  της αρμόδιας Υφυπουργού κ. Άντζελας Γκερέκου, τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες ούτως ώστε σε συνεργασία με τους φορείς του Νομού να καταθέσει πρόταση για την εξέλιξη και την προοπτική του Χιονοδρομικού Κέντρου. Ζήτησε επίσης από τον Βουλευτή του Νομού, να του προτείνει ονόματα για τη Διοικούσα Επιτροπή του Χιονοδρομικού Κέντρου με βασικά χαρακτηριστικά την εντιμότητα, τις διοικητικές ικανότητες, τη διάθεση για εθελοντική προσφορά και με την προϋπόθεση να μην σχετίζονται οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Τέλος, στη συνάντηση τους συμφωνήθηκε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα σε κοινή σύσκεψη με την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS