ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού συναντήθηκε το Σάββατο 5/11 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή συναντήθηκε το Σάββατο 5/11 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο ορισμός της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, καθώς και η στελέχωση και η περεταίρω προοπτική του Χιονοδρομικού Κέντρου.

 

 

Ο κ. Μπιτσαξής δήλωσε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν προσδοκά έσοδα από τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου. Επιθυμεί το χιονοδρομικό κέντρο να εξελιχθεί σε μία υγιή και βιώσιμη επιχείρηση, που θα διοικείται με κανόνες χρηστής διοίκησης και απόλυτη διαφάνεια, τα δε κέρδη της επιχείρησης επιθυμεί να διατίθενται για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες του Ν. Γρεβενών.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας ζήτησε από τον κ. Χαντάβα να αναλάβει εκ μέρους του και εκ μέρους  της αρμόδιας Υφυπουργού κ. Άντζελας Γκερέκου, τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες ούτως ώστε σε συνεργασία με τους φορείς του Νομού να καταθέσει πρόταση για την εξέλιξη και την προοπτική του Χιονοδρομικού Κέντρου. Ζήτησε επίσης από τον Βουλευτή του Νομού, να του προτείνει ονόματα για τη Διοικούσα Επιτροπή του Χιονοδρομικού Κέντρου με βασικά χαρακτηριστικά την εντιμότητα, τις διοικητικές ικανότητες, τη διάθεση για εθελοντική προσφορά και με την προϋπόθεση να μην σχετίζονται οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Τέλος, στη συνάντηση τους συμφωνήθηκε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα σε κοινή σύσκεψη με την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS