ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Λουκέτο σε 600 καταστήματα τραπεζών

Λουκέτο σε ακόμα 600 καταστήματα τραπεζών σε σύνολο 3.080 λόγω αναμένεται να μπει λόγω της επικείμενης συρρίκνωσης του κλάδου.

Η απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, για μία ευνοϊκή ρύθμιση σ τους ενοικιαστές ακινήτων, μεταξύ αυτών και των τραπεζών, που ισχύει μόνο για το 2013 θα αποτελέσει έτσι ανάσα.

Συγκεκριμένα, παρατείνει τη δυνατότητα καταγγελίας σύμβασης μίσθωσης ακινήτων με σημαντικά χαμηλότερη αποζημίωση (3+1 μήνα) από ό,τι ίσχυε πριν (6+4 μήνες) μέχρι την 31/12/2013.

Επιπλέον προβλέπεται πως εάν ο μισθωτής ενημερώσει τρεις μήνες νωρίτερα τον ιδιοκτήτη τότε μπορεί να αποχωρήσει από το ακίνητο (περιλαμβανομένων των διατηρητέων κτιρίων) καταβάλλοντας χαμηλότερη αποζημίωση, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να περιορίζεται σε μόνο ένα ενοίκιο.

Το τραπεζικό δίκτυο

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι η απορρόφηση της Eurobank θα επιφέρει μείωση καταστημάτων των δύο ομίλων κατά 20% στην Ελλάδα και 25% στο εξωτερικό. Να σημειωθεί πως οι δύο τράπεζες έχουν 980 καταστήματα.

Η Alpha Bank και η Εμπορική Τράπεζα, που συνιστούν έναν όμιλο, λειτουργούν περί τα 720 καταστήματα.

Η Πειραιώς μαζί με την Αγροτική Τράπεζα και τη Γενική έχουν δίκτυο 900 καταστημάτων, ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο περί τα 220 καταστήματα.

Μικρότερο δίκτυο, περίπου 180 και 170 καταστημάτων λειτουργούν στην αγορά η Τράπεζα Κύπρου και η Marfin Egnatia Bank αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS