ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Κώστας Μάρκου: ΄΄ Τα πράγματα έχουν αξία όταν έχουν διάρκεια΄΄ ( τα Ανακατωσάρια και η τελευταία απάντηση μου )

Κλείνοντας τα άρθρα μας με τα οποία αναφερθήκαμε στα Ανακατωσάρια , θα θέλαμε να πούμε ότι δεν πράξαμε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό που επιτάσσει το λειτούργημα μας , μεταφέραμε δηλαδή, αυτά, που συζητάνε και μας αναφέρουν πολλοί συμπολίτες μας και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και αυτά που δημιουργούνται εξ΄αυτών είναι μεγάλα, επίσης πολλές συζητήσεις για το θέμα αυτό, γίνονται  την συγκεκριμένη εποχή, αφού διανύουμε την περίοδο της απόκρεω και αυτόματα έρχονται στο μυαλό μας εποχές του παρελθόντος.

Είναι ευκαιρία όμως και σε γενικότερο πλαίσιο,  με αφορμή  την μεγάλη κρίση που διανύουμε , να βγάλουμε τις μάσκες από κάποιους και να αποκαλύψουμε το πραγματικό τους προσωπείο, είναι βλέπεται απαίτηση του πονεμένου Ελληνικού λαού.

Για εμάς το θέμα  Aνακατωσάρια έχει κλείσει,  όπως έκλεισε και για πολλούς Γρεβενιώτες, αφού με τις πράξεις τους , την συμπεριφορά τους και τον τρόπο ζωή τους , έθεσαν τις εκδηλώσεις αυτές, υπό την μορφή που γινόταν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο κανόνας που λέει ότι τα πράγματα έχουν αξία , όταν έχουν διάρκεια,  επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά . Δεν ωφελεί να έρθουμε σε διάλογο και να απαντήσουμε σε  διάφορα σχόλια  που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, γιατί τα θεωρούμε  γενικόλογα και  αόριστα,  δεν άγγιξαν την ουσία του θέματος , ούτε έδωσαν καμία απάντηση  στους Γρεβενιώτες  αλλά το χειρότερο δεν έκαναν ούτε την αυτοκριτική τους.

Άντε και καλή απόκρια με Ανακατωσιά 2013. 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS