ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών του Κ.Κ.Ε. συνόδευσε τον Βουλευτή Ν. Μαγνησίας του Κ.Κ.Ε. σ. Απόστολο Νάνο στην περιοδεία που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου 2010 στα χωριά Κοκκινιά και Ταξιάρχη του Δήμου Ηρακλεωτών που πλήγηκαν πρόσφατα από σφοδρή χαλαζόπτωση.

 

 

 

 

          Αφού συζήτησε με τους αγρότες και τη Δημοτική Αρχή για τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν σε καλλιέργειες με σιτηρά, αμπέλια, κηπευτικά, καρυδιές κλπ δεσμεύτηκε ότι θα φέρει με ερώτηση στη Βουλή το θέμα της άμεσης και πλήρους αποζημίωσης των παραγωγών καθώς και το θέμα γενικότερα της ασφάλισης της γεωργικής παραγωγής.

          Παράλληλα συζήτησε με τους κατοίκους για τις πολιτικές εξελίξεις, για την εφαρμογή του Σχεδίου Καλλικράτης, για την οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, και αναφέρθηκε στις προτάσεις του Κ.Κ.Ε. για την φιλολαϊκή διέξοδο και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας, για τη λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία, στα πλαίσια εφαρμογής της οποίας θα λυθούν μεταξύ άλλων και τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής που τέθηκαν από τους κατοίκους που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη συζήτηση.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS