SECUTIRY
tsiarsiotis
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κλειστά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και στα Γρεβενά

Λουκέτο βάζουν οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ, καθώς η πανελλήνια ομοσπονδία τους έχει προκηρύξει απεργία διαρκείας.

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ, αντιδρούν έντονα στη φορολόγηση των κερδών από το πρώτο ευρώ, καθώς θεωρούν ότι αυτό αποτελεί ένα ισχυρό αντικίνητρο για τους παίκτες και θα οδηγήσει σε μαρασμό τα πρακτορεία.

Στην ανακοίνωση της Κυριακής, που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδίων Πρόγνωσης ΟΠΑΠ αναφέρονται τα εξής:

«Από την αρχή του χρόνου διαπιστώσατε όλοι τις καταστροφικές πρώτες επιπτώσεις από την παράλογη φορολόγηση του 10% επί των κερδών. Η αρχική αγανάκτηση των παικτών μετατράπηκε άμεσα σε άρνησή τους να συμμετέχουν σε αυτόν τον φορολογικό παραλογισμό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν απόλυτα τα επιχειρήματα που τόσο καιρό φωνάζαμε σε ΟΠΑΠ και Υπουργεία, κρούοντας των κώδωνα του κινδύνου.

Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε από τους υπευθύνους αλλά όπως λέει ο σοφός λαός: ‘’όπου δεν πίπτει λόγος…πίπτει ράβδος’’! Αφού λοιπόν, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια, από τη Δευτέρα το πρωί θα καταλάβουν αυτά που πρέπει, από τους εκατοντάδες συναδέλφους που θα έλθουν να τα εκφράσουν με πυγμή, από όλες τις γωνιές της χώρας.

Τα μηνύματα που έρχονται από όλα τα σωματεία είναι ξεκάθαρα: Μαζική συμμετοχή στην απεργία διαρκείας.

Όταν το κράτος ‘’κλέβει’’ τα κέρδη των παικτών μας, ‘’κλέβει’’ από το ψωμί των παιδιών μας και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Δεν υπάρχει σήμερα συνάδελφος που να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτή η φορολογική ‘’εφεύρεση’’ βρίσκεται στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί στον αφανισμό του επαγγέλματός μας.

Η προέλευση των αλλεπάλληλων χτυπημάτων που δεχόμαστε σαν κλάδος είναι γνωστή σε όλους μας, όπως προφανείς για εμάς είναι και οι προθέσεις αυτών που τα προκαλούν, με την ευλογία της Πολιτείας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας, τα πρακτορεία μας, το ψωμί των οικογενειών μας και να απαντήσουμε δυναμικά για την ανατροπή κάθε πρόθεσης αντικατάστασης μας από τους σημερινούς παράνομους.

Αυτό θα το πετύχουμε ενωμένοι.

Παρασιτικές, στον αγώνα μας, περιπτώσεις απεργοσπαστών θα αποκρουστούν με κάθε τρόπο. Αλίμονο σε αυτούς που θα σκεφτούν να δουλέψουν σε βάρος μας.

Αν υπάρχει έστω και ένας που θα σκεφτεί να ανοίξει το μαγαζί του τη Δευτέρα να είναι σίγουρος πως δεν θα χαρεί τους καρπούς της ατιμίας του.

Προειδοποιούμε ότι οι απεργοσπάστες, θα καταγραφούν και θα αποτελέσουν άμεσα ξένο σώμα για τον κλάδο και παρελθόν για το επάγγελμα.

Δυστυχώς είμαστε λίγο πριν το ξεπούλημα της ΟΠΑΠ ΑΕ. Απέναντι στις εξελίξεις που τρέχουν και σύντομα θα μας οδηγήσουν αντιμέτωπους με μεγάλες προκλήσεις, θα είμαστε μαζί ΜΟΝΟ όσοι είμαστε μαζί και ΠΑΡΟΝΤΕΣ την Δευτέρα 7 του Γενάρη στην Απεργία Διαρκείας.

Να γνωρίζετε όλοι ότι οι απεργοσπάστες που θα εντοπιστούν και θα καταγραφούν θα μείνουν ολομόναχοι. Δεν θα είναι πλέον συνάδελφοι μας, είναι ένα αγκάθι από το οποίο ο κλάδος θα πρέπει να απαλλαγεί άμεσα. Όποιος επιλέξει τώρα να κατέβει από το ‘’καράβι’’, θα συνεχίσει μόνος του. Σωσίβιο στους προδότες δεν θα δώσουμε».

Σχετικά άρθρα

Follow Us

 
MPANTHS
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook