ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

Κινδυνεύει να ακυρωθεί το έργο μετεγκατάστασης των οικισμών Καλοχίου, Μεσολάκκου και Καλαμιτσίου

Σε κίνδυνο βρίσκεται πλέον το έργο της μετεγκατάστασης των οικισμών Καλοχίου , Μεσολάκκου και Καλαμιτσίου στην θέση ‘’Πατώματα’’

Ο ανάδοχος εργολάβος με αίτηση του προς την περιφέρεια Γρεβενών, από τον περασμένο Φεβρουάριου, ζητάει την διακοπή της σύμβασης και την άρνηση του να συνεχίσει το έργο αφού  από το 2008 έως σήμερα δεν πληρώθηκε για εργασίες από την π. Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΠΑΔΥΜ και δεν υπήρξε χρηματοδότηση του ΄’ έργου τα έτη 2008, 2009 και 2010 τόσο για την εξόφληση εργασιών του εργολάβου όσο και για συνέχιση του έργου.

Πέρα από αυτό δεν συνεχίσθηκε και η απαλλοτρίωση όλων των οικοπέδων της περιοχής ενώ εξετάζεται εάν ‘’υπάρχουν οι υπεύθυνες δηλώσεις όλων των ιδιοκτητών’’ διαδικασίες που έπρεπε να προηγηθούν την προηγούμενη τριετία.

Τώρα γίνεται προσπάθεια το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ έστω και την τελευταία στιγμή σύμφωνα με δήλωση του αντιπεριφερειάρχη  κ. Γ. Δασταμάνη. Διαφορετικά υπάρχει άμεσος κίνδυνος ακύρωσης του έργου.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
Κυνηγετικός Σύλλογος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
kaltsiou
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS