ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου είχε τη Δευτέρα 21/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, στα πλαίσια των επαφών του Πρωθυπουργού με τους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (Κ.Τ.Ε) του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χαντάβας ως εισηγητής του Κ.Τ.Ε. Ενέργειας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα που συζητούνται στο ΚΤΕ Ενέργειας και είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του για την κυβερνητική πολιτική και την Ανάπτυξη του Ν. Γρεβενών.

Επίσης, την ίδια μέρα ο κ. Χαντάβας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία απευθύνεται στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ζήτησε να τον ενημερώσουν ποιοι νέοι αγρότες του Ν. Γρεβενών έχουν ενταχθεί στην 4η προγραμματική περίοδο και να του καταθέσουν αναλυτικό ονομαστικό κατάλογο υποψηφίων νέων αγροτών του Ν. Γρεβενών.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Χαντάβα με το νέο Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θεόδωρο Πανταλάκη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία και τις προοπτικές της ΑΤΕ και για τις ρεαλιστικές δυνατότητες στήριξης των αγροτών και των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών εκ μέρους της τράπεζας.

Ο βουλευτής του Νομού έθεσε στον κ. Διοικητή το αίτημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Γρεβενών για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους πρώην εργαζομένους της εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.». Ο κ. Πανταλάκης επιφυλάχθηκε να μελετήσει το αίτημα και να απαντήσει στον κ. Χαντάβα.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS