Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Συνεργασία με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή είχε το Σάββατο ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στα γραφεία της Βουλής των Ελλήνων.

Η κ. Μπατζελή επεσήμανε και πάλι την ανάγκη ολοκλήρωσης της ψηφιοποίησης από την ‘Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Γρεβενών (Ε.Α.Σ.), προκειμένου να καταστεί δυνατή η χορήγηση της ενιαίας ενίσχυσης (επιδοτήσεις) στους αγρότες στα τέλη Ιανουαρίου του 2010.

Όπως είναι γνωστό, δεν κατέστη δυνατή η χορήγηση των επιδοτήσεων στους αγρότες όλης της χώρας, λόγω της μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψηφιοποίησης των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Στην Ε.Α.Σ Ν. Γρεβενών τον Οκτώβριο του 2009 ο βαθμός ψηφιοποίησης ήταν κάτω του 20%. Με την παρέμβαση του κ. Χαντάβα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ απέστειλε στα Γρεβενά πρόσθετους υπαλλήλους και σήμερα η ψηφιοποίηση ανέρχεται στο 65% των αγροτών.

Την Παρασκευή 18/12 κατατέθηκε στους λογαριασμούς Α.Τ.Ε. των αγροτών του Ν. Γρεβενών οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο 50% της επιδότησης που δικαιούνται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ε.Α.Σ Γρεβενών, η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος Ιανουαρίου 2010, οπότε θα καταστεί δυνατή και η εξόφληση των επιδοτήσεων.

Ο κ. Χαντάβας έχει συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Ν. Γρεβενών κ. Στέφανο Ράπτη και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ε.Α.Σ, με την επισήμανση η ψηφιοποίηση να έχει ολοκληρωθεί στις 20/1/2010.


Την Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποθέσεις SIEMENS, Χρηματιστηρίου, Ομολόγων και Βατοπεδίου υπέγραψε ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, ο οποίος δήλωσε:

“Οι Υποθέσεις του Χρηματιστηρίου, των ομολόγων, της SIEMENS και του Βατοπεδίου,  απασχόλησαν για μακρύ χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη και προκάλεσαν εύλογα την ανασφάλεια, την ανησυχία, αλλά και την αγανάκτηση σε όλους τους Έλληνες Πολίτες. Ταυτόχρονα οι Υποθέσεις αυτές έπληξαν έντονα το κύρος και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Με την πεποίθηση ότι εκφράζω τα αισθήματα και τη βούληση των πολιτών όλου του Ν. Γρεβενών, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, υπέγραψα την Πέμπτη την πρόταση για σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών και για τις τρεις υποθέσεις και δηλώνω ότι θα δώσω και εγώ τη συλλογική αλλά και προσωπική μου μάχη, χωρίς κανένα επηρεασμό, ούτως ώστε αυτοί που ευθύνονται, όχι μόνο να αποβληθούν από το πολιτικό σύστημα, αλλά να υποστούν και τις συνέπειες που τους αξίζει.

Επίσης δηλώνω ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου για πάταξη της διαφθοράς, για διαφάνεια παντού, για αξιοκρατία και για ένα δίκαιο και ευνομούμενο κράτος.”

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS