Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Θανάσης ΧαντάβαςΤην Πέμπτη 10/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε τις παρακάτω αναφορές στο αρμόδιο Τμήμα της Βουλής των Ελλήνων.

Αναφορά για τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μετά από έγγραφο του Δημάρχου Βεντζίου, που ζητά οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προήλθαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  μετά από έγγραφο του Προϊσταμένου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιβλιοθήκη Γρεβενών.

Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  μετά από έγγραφο των Διοικητικών Υπαλλήλων του Παραρτήματος Γρεβενών του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο αναλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Παραρτήματος.

Αναφορά για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από Έγγραφο του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αγρότες του Ν. Γρεβενών.

Στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τα παραπάνω υπουργεία οφείλουν να ενημερώσουν γραπτώς το Βουλευτή του Νομού μέσα σε χρονικό διάστημα 25 ημερών.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS