ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Θανάσης ΧαντάβαςΤην Πέμπτη 10/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε τις παρακάτω αναφορές στο αρμόδιο Τμήμα της Βουλής των Ελλήνων.

Αναφορά για τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μετά από έγγραφο του Δημάρχου Βεντζίου, που ζητά οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προήλθαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  μετά από έγγραφο του Προϊσταμένου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιβλιοθήκη Γρεβενών.

Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  μετά από έγγραφο των Διοικητικών Υπαλλήλων του Παραρτήματος Γρεβενών του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο αναλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Παραρτήματος.

Αναφορά για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από Έγγραφο του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αγρότες του Ν. Γρεβενών.

Στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τα παραπάνω υπουργεία οφείλουν να ενημερώσουν γραπτώς το Βουλευτή του Νομού μέσα σε χρονικό διάστημα 25 ημερών.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS